Setkání vedoucího Kanceláře prezidenta republiky Vratislava Mynáře s budoucí prezidentskou kancléřkou Janou Vohralíkovou (23. února 2023) | foto: Jakub Stadler, MAFRA

POLITICKÝ DIÁŘ: Vratislava Vohralíková a prodej báječných hrnců

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit
Sotva jakž takž doznělo dunění bojů mezi „starou“ a „novou“ partou okolo Petra Pavla, které jeho bývalí spolupracovníci projeli na celé čáře, přihlásila se hradní kancléřka Jana Vohralíková s novým majstrštykem. V Rudolfově galerii na Pražském hradě se má ve čtvrtek odehrát akce, která v sobě nese spoustu prvků bizarní špatné komedie, píše reportér MF DNES Petr Kolář.

Jak v sobotu informovalo Právo, pronajal si Podnikatelský klub Empiria 21 Rudolfovu galerii a Širokou chodbu od Správy Pražského hradu za 225 tisíc korun bez DPH. Na konferenci nazvanou Klíč komunikace následně prodával vstupenky v hodnotách od 17 tisíc do 228 tisíc korun. Jednou z hlavních „hvězd“ akce má být právě Vohralíková a její zhruba půlhodinová přednáška na téma „Tajemství vyjednávání v nejvyšších patrech a naděje v lepší budoucnost“.

„Letos jsme pro vás připravili něco výjimečného. Zveme vás na Hrad a máme klíč. Těšíme se na viděnou!“ stojí na stránkách Empiria 21. „Zlepšíte své vyjednávání a řešení konfliktů. Naučíte se číst v lidech, jako to dělají nejslavnější agenti FBI a diplomaté. Zažijete networking s lidmi, které rozhodně chcete mít ve svých kontaktech,“ stojí v pozvánce. S tím, že kromě Vohralíkové mají být hlavním tahákem akce bývalý odborník FBI na nonverbální komunikaci Joe Navarro a prezident Asociace vyjednavačů Radim Pařík.

Možná k tomu Pařík na akci prodá i několikero dámských kalhotek s logem asociace za 1 058 nebo deštník za 937 korun, které na svém webu kromě řady dalších podobně bizarních věcí za ještě bizarnější ceny nabízejí.

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video