Diskuze

Ombudsmanka Šabatová dostala nejvyšší francouzské vyznamenání

Veřejná ochránkyně práv Anna Šabatová dostala Řád čestné legie. Nejvyšší francouzské vyznamenání získala za celoživotní boj o ochranu lidských práv a právního státu. Vyznamenání jí předal francouzský velvyslanec v Česku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KZ

Řád Čestné Legie se uděluje za pomoc FRANCOUZSKÝM občanům - nebo za zásluhy o Francii!!! Nechápu tedy, ZA CO jej dostala paní Šabatová! Češka, která má HÁJIT hlavně občany ČESKÉHO státu !!!!!

0 0
možnosti
JR

Francouzům už jeblo totálně . . další obdobná vyznamenání očekávám z Německa a brzkého Švédistánu . .

0 0
možnosti
JP

Ééé, to je é teda é, gól.

1 0
možnosti
PK

Bohužel byla to velmi špatná volba domnívám se, že ze strany Francie došlo k omylu, který již nemohou napravit a musí nutně trvat na tom, že jednali správně, aby si neuřízli ostudu. Paní Šabatová se, neustále zastává nepřizpůsobivých a tím, aby se jim ti přizpůsobiví přizpůsobili, tolerovali je, nechali si ničit svůj majetek a kulturu.

Jedná se o neskutečný omyl země, která, jak se zdá, je u konce s dechem. Fakt špatná volba.RvRv

1 0
možnosti
PT

Až bude nějaké výročí tak bychom mohli Frantíkům Šabatovou darovat aby vysvětlila Francouzům kdo má ve Francii "práva" a kdo namísto práv má jen povinnosti si zvykat a tolerovat obtěžování a teror těch, co mají "práva".

4 0
možnosti
MZ

Já bych ji dal ještě Nobelovu cenu míru. Tam by zapadla.

Udělování cen a vyznamenání pochybným jedincům tyto ceny degraduje. Je mi líto těch, kdo si je kdysi opravdu zasloužili.

2 0
možnosti
RA

Micron se nám opět zamiloval!

3 0
možnosti
RP

teď už jen chybí, aby řád čestné legie dostal ještě Hitler in memoriam ...

6 0
možnosti