Diskuze

Policie vytlačila odpůrce SPD, kterou přišli podpořit Wilders i Le Penová

Kordon policistů musel na Václavském náměstí oddělit příznivce a odpůrce SPD Tomia Okamury. Na příznivce nacionalistů pokřikovali jejich odpůrci – fašisti, táhněte! – a pískali na ně. Policie je vyzvala, aby přestali narušovat shromáždění, a nakonec je vytlačila. Okamuru přišli podpořit Marine Le Penová či Geert Wilders.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

to byli ti inteligenti, co tam tak řvali ??? Rv

0 0
možnosti
JK

"Policie vytlačila odpůrce SPD" ..... to je dobře ! Lidi mají právo preferovat svůj pohled na problémy a fandit těm, jejichž názory jsou jim blízké. To je demokracie

Akce SPD byla povolená, tudíž legální !

0 0
možnosti
Foto

600 potrhlých okamurovců :-)

0 1
možnosti
JJ

J46a61n 62J42a39h40n

27. 4. 2019 12:47

Tomio nedej se, můj hlas máš teď jistý.

2 0
možnosti
JS

hlavně jít k volbám aby z éééůůůůů vypadli ti co tam jsou ted a škoděj

4 1
možnosti
JT

Na ČT 24 včera nějaký Francouz vzpomínal na Havla a události před 30 lety, rozhovor zakončil slovy něco jako, nevěřte Le Pen, pozor na Le Pen, bez jakýchkoliv argumentů. Jistě, je dobré připomínat si historii, ale zároveň je dobré být aktuální. Proč třeba ČT nepozvala Le Pen nebo Wilderse k rozhovoru, aby si veřejnost nemusela hledat informace jinde a aby si mohla udělat obrázek sama. Všichni z Mainstreemu si asi myslí, že lidi jsou hloupí a neumí si sami udělat obrázek a proto se jim snaží co nejvíc "vnucovat" ten správný názor...... Jenže u lidí, kteří si pamatují jak to u nás chodilo před r 89 je to kontraproduktivní. Komunisté se nám také snažili vnucovat ten jeden správný názor, že socialismus je to nejlepší co nás mohlo potkat a se Sov Svazem na věčné časy......Také jsme tomu nevěřili. Kdyby veřejnoprávní média byly nestranné, tak by se nebály informovat a zvát i tyto politiky do diskuzí. Však jestli jsou to takoví xenofobové, jak je popisují, tak by se určitě sami znemožnili. Takto bohužel zvou nějaké bezvýznamné "žvanily" a vzbuzují dojem u veřejnosti, že mají strach objektivně informovat a tímto docílí jenom toho, že řady příznivců stran jako je SPD budou posilovat.

16 0
možnosti
JC

J89i18r32i 67C21e35e

26. 4. 2019 11:11

Přesně tak. ČR včera navštívilo několik významných evropských politiků. Můžeme s nimi polemizovat, nesouhlasit s jejich názory, ale význam těchto osob je nepopiratelný.

A veřejnoprávní ČT, která má ze zákona povinnost poskytovat vyvážené, objektivní a všestranné informace pro svobodné vytváření názorů, místo aby učinila vše pro to, aby tyto lidi dostala do svého studia a natočila s nimi rozhovory, pozvala do Událostí, komentářů prý prominentního francouzského filozofa, ve skutečnosti dalšího z pomatených ultralevicových žvanilů - Bernarda-Henriho Lévyho. Ten po celou dobu rozhovoru nedělal nic jiného, než že prezentoval své jednostranné postoje vůči politice le Pen, aniž by druhá strana dostala prostor k přednesení vlastních argumentů.

V ČT navíc ani nevědí, jak se politická strana Mariny Le Pen jmenuje.

Prostě další selhání média veřejnoprávní služby.

13 0
možnosti
JC

Krása střídá nádheru. Pobavilo.

0 0
možnosti
Foto

Musím uznat, že transparent "Komunisté proti xenofobní nenávisti", který je vidět na sedmé fotografii, měl pobavil jako už dlouho nic.;-D

6 0
možnosti

To musela být krásná akce, intelektuálové na obou stranách, mrzí mě, že jsem to prošvihl.

1 0
možnosti
MP

Jsem rad, že Wilders a Le Penova na nas zemnili nazor a že už nejsme ti, co berou jejim voličum praci a že už nejsme ti opilci, ktere je treba udavat :)

3 1
možnosti