Diskuze

Vláda neinformuje o covidu dostatečně, uvedla většina lékařů v průzkumu

Pětaosmdesát procent z více než tisíce praktických lékařů v průzkumu uvedlo, že vláda neinformuje veřejnost o očkování proti nemoci covid-19 dostatečně. Čtyřiasedmdesát procent z nich nemá dostatek informací o vakcinaci ani z pohledu výkonu své práce. Lékaři postrádají zejména podrobný popis vakcinačního plánu a údaje o silných a slabých stránkách vakcín.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je pravda.

Občané nejsou informováni o léku Isoprinosin a Ivermektin.

A hlavně tyto léky stát nezajistil pro masovou distribuci.

0 0
možnosti
Foto

zajímalo by mne kolik trpí covidem kuřáků a kolik nekuřáků, myslím kuřáky tabáku samozřejmně, nemá někdo tuto informaci ?

0 0
možnosti

Sice to tady proběhlo, že tabák je léčivka na tuto formu nachlazení - i když to tak na rovno neřekli -, ale to jenom jednou. Jinak to patří do velké množiny tutlaných informací.

0 0
možnosti

"Nejméně věří lékaři ruské a čínské vakcíně." - Ó ano, přesně takové dochotóres potřebujeme! Kteří se opírají o víru!! Rv:-P:-P:-PRv

2 0
možnosti

Doktoři mají zavedené kšefty s farmaceuty ze Západu.

Nechtějí navazovat nové kontakty.

0 0
možnosti

Zodpovědný lékař nečeká, ale v rámci celoživotního vzdělávání si dohledá chybějící údaje sám. Zodpovědná vláda má ale po poradě s odborníky (virology, vakcinology, ekonomy atd.) organizačně zabezpečit smysluplnou zdravotní i socio - ekonomickou strategii ke zvládnutí covid19 v ČR: dostatek relevantních odborných podkladů k průběhu očkování, tzn. očkovací plán, nákup a rozvoz očkovacích látek i srozumitelnou, jednoznačně sdělovanou informační kampaň pro občany. Bohužel ...

1 2
možnosti

Jak si chcete dohledat údaje, které nejsou k dispozici? Očkovací plán je jasný. Pokud něco dojde tak se to někdy vyočkuje.

1 0
možnosti

J15i35ř56í 21J24o37h43n

7. 3. 2021 11:02

Čím dál více jsem přesvědčen, že "vládní opatření" mají za cíl co nejdéle prodloužit trvání epidemie. "Opatření" mají spoustu výjimek, takže jejich účinnost je skoro nulová a epidemie se přelévá z jedné části republiky (i Evropy) do jiné tam a zase jinam. Je to stejné jako nabírat vodu cedníkem.

Nasvědčuje tomu i odpor ministerstva, SUKLu a "lékařů" k použití ivermectinu, který prokazatelně zlepšuje průběh nemoci a není tak potřeba hospitalizace. V okolních zemích je volně v lékárnách, stejně jako aspirin. U nás po dlouhém váhání bude pár tisíc balení v nemocnicích. To už je pozdě, protože je nutné podat ihned po pozitivním testování. V košické nemocnici podávají personálu preventivně, 1x za 14 dní tabletu.

Pro farmakoncerny není problém "motivovat" politiky, úředníky i "lékaře", takže se používá "nový“, nevyzkoušený lék za 65 000 Kč místo levného generika za pár stovek.

I na epidemii se dá, stejně jako na válce, královsky vydělat, např. na testování, prodeji respirátorů, drahých léků,.... A lidí je jako - víte, jak to řekl poručík Hamáček...

https://cs.wikipedia.org/wiki/Ivermektin

https://ivmmeta.com/

1 2
možnosti

To jako chtějí aby jim Babiš vysvětloval jak mají léčit? Na to mají snad svoje lékařské sdružení, nebo co takhle si něco přečíst? Asi nevyjdou s tím co se naučili před mnoha roky na vejšce!

4 3
možnosti

Co se prosím na vejšce učili o covidu, Nováku?

1 2
možnosti

V dnešní době žehrat na nedostatek informací je nesmysl. Je to jen taková hůl na psa, nic víc. Spíše společnost trpí přemírou informací, jen se v nich již nikdo neorientuje.Rv

4 3
možnosti

No tak zrovna informací o počtu očkovaných vzatženo na kraje nebo i místa se nějak moc nezveřejňují.

1 0
možnosti

Kecy. Informací je dost. Vše je připraveno.

0 2
možnosti

Připraveno? To je dobrý fór.

3 0
možnosti

Postradaji vakcinacni plan? On totiz do dneska zadny neni. Vakviny chodi, ale nekde lezi. Asi se setri stale pro ucitele, avkoliv ti pujdou do prace tak za rok.

0 1
možnosti

I odborník má právo změnit názor - zeptejte se MUDr. Zímy na chřipečku....

0 0
možnosti