Celkově je Óčko 22. nejsledovanější stanicí vysílaných UPC, z hudebních televizí je ale nejúspěšnější.

Celkově je Óčko 22. nejsledovanější stanicí vysílaných UPC, z hudebních televizí je ale nejúspěšnější.

Óčko je nejsledovanější hudební stanicí v zemi

  • 2
Televizní stanice Óčko boduje mezi hudebními programy nabízenými digitálním operátorem UPC. Ve sledovanosti Óčko poráží i starší zahraniční televize, v listopadu si ho zapnulo přes milion lidí.

Průzkum sledovanosti jednotlivých stanic nabízených televizí UPC provedla společnost Millward Brown. Pomyslný souboj o české diváky jednoznačně vyhrály tradiční celoplošné stanice ČT1, Nova, Prima a ČT2.

V segmentu hudebních stanic ovšem dominuje televize Óčko, která patří do rodiny mediálního domu MAFRA, a. s. V listopadu ji sledoval téměř milion diváků. Až za ní skončila americká MTV,  VH1 z domu Viacom a slovenská Musicbox.

"Jsme tím potěšení. Potvrzuje to zájem o tematické televize a ukazuje se, že postupná digitalizace dává menším televizím naději do budoucna," řekl iDNES.cz generální ředitel Óčka Jiří Balvín.

Óčko nedávno oslavilo šesté narozeniny. Do klubu Pacha v Praze na Pankráci mu přišlo přát spousta hudebních hvězd. - podívejte se na reportáž z narozenin

Mezi tematickými televizními stanicemi pak bodují zpravodajská ČT24, sportovní ČT4 Sport a filmová HBO.

Sledovanost hudebních stanic

Stanice vysílané digitální televizí UPC

1. Óčko
2. MTV
3. VH1
4. VH1 classic
5. Musicbox
6. C music
7.MTV Dance
8. MTV 2
9. Mezzo


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video