Šéfredaktor MF DNES je autorem prvního videoblogu na iDNES.cz.

Šéfredaktor MF DNES je autorem prvního videoblogu na iDNES.cz.

Nový videoblog nahlíží do redakce i článků MF DNES

  • 11
Redakce deníku MF DNES přichází s videoblogy, na kterých bude pravidelně čtenáře upozorňovat na důležité téma, jemuž se v posledních dnech věnovala. První videopříspěvek je od šéfredaktora listu Roberta Čásenského. Čtenáři se seznámí i s tvářemi redaktorů, jejichž články čtou.

Šéfredaktor MF DNES v premiérovém videoblogu upozorňuje na dnešní téma listu - zdražování nájemného. Čtenáři se mimo jiné dozvědí, jak velký článek vznikal.

Robert Čásenský se rovněž zmiňuje o čtvrtečním magazínu MF DNES, který mimo jiné přináší příběh žokeje, jemuž na Velké pardubické zahynul kůň. "Mě osobně se článek hodně dotkl," říká Čásenský.

Blog MF DNES najdete zde

Redakční blogy dnes neodmyslitelně patří ke každému velkému světovému listu. V přímém kontaktu se čtenáři jsou například redaktoři z BBC nebo The Guardian.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video