Diskuze

Nova: Zákon zvýhodňuje veřejnoprávní televizi

TV Nova chápe podpis Zákona o elektronických komunikacích jako zvýhodnění veřejnoprávní televize a jako krok, který narušuje současný duální systém vysílání. Televize Nova proto omezí svou účast ve všech orgánech, které proces digitalizace připravují.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ArneFarin

25. 3. 2005 22:44
ignorance...
..představitelů NOVY je do nebe volající. Digitalizace se přece nedělá pro prezidenta nebo pro ty neschopné poslance, ale pro diváky! Aby se diváci mohli dívat v dobré technické (co to asi je, že ?) kvalitě (a někteří dokonce aby se vůbec mohli dívat) na programy které vytváříte! Jako kdyby nestačilo, že nejste na satelitu a tudíž kvůli vám lidi stále musí mít antény na pozemní vysílání i když ostatní programy sledují z kvalitního družicového digitálu!
0 0
možnosti

besser

25. 3. 2005 17:10
No...
Pokud by se ty kanály na Nově měli jmenovat podle současného vysílání tak by to bylo: "Nova bulvár", Nova stupidní pořady a Nova laciná zábava vlastní výroby". Se vůbec nedivím, že se do toho Nově nechce jít. Nakonec by se mohlo ukázat, že se na ni tolik lidí nedívá a padla by těžce na hubu, současný stav s pár peoplemetrama ji určitě vyhovuje... Digitální koláče by možná nechutnaly tak sladce!
0 0
možnosti