Diskuze

Nejvyšší správní soud nestíhá a je pod tlakem. Ke covidové agendě přibudou volby

Nejvyšší správní soud. Instituce, která se v posledních měsících řadě občanů vryla do paměti jako ta, která shazuje ze stolu covidová opatření Ministerstva zdravotnictví. A přestože zde v současné době vykonává svou funkci 32 soudců, veškerou agendu nestíhají. Do toho mají navíc přijít volby do Poslanecké sněmovny.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

Hrozně důležitá práce, pracně bádat jestli jsou nebo nejsou opatření vlády řádně zdůvodněna, ona zdůvodnění jsou už na cca 10 stránek a stále se to zdá soudcům málo, zřejmě by tam chtěli mít veškeré světové informace o covidu. Rv

Apropó kdopak dneska ta šílená zdůvodnění pročítá, zřejmě jen soudci, jinak by byl člověk blázen, aby se v tomhle pitval, normálnímu člověku obvykle stačí zdůvodnění jednou větou. Rv Ale bohužel spousta občanů dneska normální není, řada z nich má dneska postižení které bych nazval, "naprosté zatemnění rozumu patologickou nenávisti Babiše a Zemana", je to i vědecky prokázané, že velké emoce připravují postižené o rozumové schopnosti a kritické myšlení.

0 2
možnosti
Foto

Redakce mi odmítla zveřejnit reakci na Vaši nesoudnost, kdy bráníte zločineckou vládu buzerující 10,6 milionu zdravých občanů neexistující pandemií. Přesně to je ta totalita, před kterou nás brání NSS

0 0
možnosti
PS

A proto je potřeba do voleb ještě vydat několik protizákonných opatření Babišovy vlády, aby pak soudci neměli zákonnou lhůtu řešit volební podvody ANO.

1 0
možnosti
JK

Problém není v NSS, ale v tom, že diletanti odhlasují paskvil. :-/

2 0
možnosti
Foto

A co třeba outsourcing? Někteří se možná zase kopou nudou do glutee.

0 0
možnosti
JS

A před soudem tématická socha "Exekutor zabavuje pračku"....jak symbolické.

4 0
možnosti