Při hromadné nehodě na dálnici D5 zemřel muž, na místě jsou další tři zranění

  • 21
Dopravní nehoda tří osobních aut se stala v neděli ve večerních hodinách na pátém kilometru dálnice D5 u Rudné. Při nehodě zemřel čtyřiašedesátiletý muž, další tři lidé jsou zranění. Provoz ve směru na Rozvadov pouští policisté jedním pruhem. Na místě se tvoří kolony.

Před 19. hodinou vyjížděly záchranné složky k nahlášené nehodě poblíž sjezdu na Rudnou. „Hasiči zahájili resuscitaci jedné osoby, pak spolupracovali s posádkou záchranné služby,“ uvedl mluvčí středočeských hasičů Ladislav Holomčík. Záchranářům se přes veškerou snahu zraněného muže narozeného v roce 1954 nepodařilo oživit.

Při nehodě se zranili další tři lidé, na místě je i mrtvý pes. Zatím není jasné, zda cestoval v jednom z vozů. Příčinu a okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz

,

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video