Diskuze

Náměstek: Za dva roky už budou místa na VŠ stačit

K absolventům vyšších odborných škol už to není tolik nespravedlivé jako dříve. Když se rozhodnou pokračovat ve studiu na vysokých školách, už nemusí být v postavení středoškoláků. Vysoké školy jim totiž mohou prominout předměty, které už úspěšně vystudovali.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

bacilLBC

4. 2. 2006 18:15
Re: namestek
"Bakalářské programy nabízejí kvalitní vysokoškolské vzdělání. Magisterské studium je jakýsi nadstandard."...hmmm.. "Také tříleté programy jsou snazší, a studenti je tedy častěji úspěšně dokončují."...Tzn  jde hlavne o zvyseni poctu absolventu s titulem.Coz je v neprime umere ke zvysovani kvality studia.Bravo  
0 0
možnosti

shapet

23. 1. 2006 7:14
Neni to pravda
Je tragedii mladych lidi a konecne nas vsech, ze stale sedi na svych mistech lide s rozhodovaci pravomoci, kteri zamerne siri nepravdu (zni to lepe, nez lez). Takova situace, jim popisovana byla slibovana kdekym, vysoke skoly,diky svym rozsahlym pravomocem budou vzdy rozhodovat v zaverecnem rizeni. Logicky nemohou byt ovlivneny jakymkoliv ministerstvem, dokonce ani personalni slozeni nemohou takovi urednici ovlivnovat, nemaji na nej chvalabohu vliv. Vstupem do EU se zmenily podminky nejen pro nase studenty, ale i ty zahranicni. Jiz nejsme izolovani volebnim programem te ktere strany. Vysoke skoly to vi. Bohuzel to nevi lide, kteri by to vedet meli, prinejmensim diky jejich pracovnimu postaveni.
Takze, jestlize za dva roky bude pro vsechny mista dost, je placnuti vesla do vody, ani kdyby to dolozil dodatecne nejakym ekonomickym vykladem a demografickou statistikou.
Zaciname mit zajem o studium na nasich prednich vysokych skolach ze zahranici, zajem nezanedbatelny a to
0 0
možnosti