Diskuze

Piráti chtějí zlevnit odchod od operátora, Babiš zase levnější data

Vysoké pokuty za přechod ke konkurenci se mají snížit. Nápad představil předseda pirátských poslanců Jakub Michálek v diskusním pořadu České televize Otázky Václava Moravce. Nyní nesmí být poplatek vyšší než pětina měsíčního paušálu do konce sjednané doby trvání smlouvy. Přesný údaj snížení chtějí Piráti zveřejnit v úterý.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mnohem bohatší Němci či Rakušané by si tak drahá data nikdy nekoupili a raději by byli bez nich ...proto jim musí operátoři nabízet levnější, tak je to i s voláním. Na netu závislí Češi nemají vůli si je odříct a na to operátoři sázejí a nastavují vyšší ceny. Pomoci mohou i obce rozšiřováním volných wifi ..... pokud data nebudou využívána cena půjde dolů, operátoři pochopí, že je lepší něco nežli nic,

0 0
možnosti
TB

Kdyby radši řešili ten nejevidentnější kartel v dějinách

1 0
možnosti
JO

Spíš by se měl stát zaměřit na to, aby opět "nezvoral" aukci. Ta předchozí (2013) neobsahovala sankce za stažení nejvyšší nabídky, vedlo to k nepodloženým příhozům a proto 4. operátor nebyl.

0 0
možnosti
MZ

Pokusy této ultralevice řídit trh zavání těžkým populismem a návratem k socialismu.

3 0
možnosti
MN

Tohle nechápu? Ten zákazník se k něčemu zavázal výměnou za nižší cenu, tak by měla být jeho povinnost to dodržet. Už to, že dnes nemusí platit celou zbývající částku je nespravedlivé (vůči těm co platí vyšší cenu bez závazku).

Spíš by se měli zabývat cenama jakožto takovými. Obecně jsem proti jakékoliv regulaci cen, ale tady asi nic jiného nezbývá...

1 0
možnosti
TN

Babiš je neuvěřitelný populista. Vždyť jeho ministryně řekla, že data jsou v cajku v ČR a drahá jsou jen proto, že je málo používáme. A za pár dní najednou chceme levnější data, to nemá chybu a koblihy mu to furt budou žrát i s navijákem.

1 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
MS

No jo! chtít můžou. Ale kde mají jistotu že to operátoři přijmou? a když příjmou, tak si to vynahradí jinde.

0 0
možnosti

Tak už Pirátům došlo, že práce pro lidi jim přinese víc bodů než nekonečný antibabiš?

1 2
možnosti
JC

Ne. Doslo jim, ze musi vykrikovat lacina hesla.

1 0
možnosti