Diskuze

Foldyna chce opustit ČSSD. Nejsme kriminál, každý může odejít, řekl Hamáček

Vývoj kolem chování poslance Jaroslava Foldyny, který ve Sněmovně nařkl šéfa humanitární organizace Člověk v tísni Šimona Pánka, nabral na obrátkách. Poté, co vedoucí činitelé ČSSD začali mluvit o tom, že by měl být vyloučen, kontroverzní politik řekl, že chce odejít sám. Pokud neodejdou místopředsedové strany. Předseda strany opáčil, že ČSSD není kriminál a že každý může odejít.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PHH

Foldyna má žluté zuby. asi moc kouří. Jestli to nebude od toho hulení.

0 1
možnosti
TK

T34o84m36a81s 47K83e85j61s81t

14. 2. 2020 10:15

Na každé lži pravdy trochu, jen chtěl naznačit úzké propojení některých politiků s neziskovkami!!! .... a jak se potrefená husa začala ozývati ;-D

0 3
možnosti
PN

Tak měl naznačit a ne hloupě kecat.

2 0
možnosti

Já myslím,že by se hlavně neměl množit,ostatně to ale většina politiků.

0 0
možnosti
JP

Nejlepší by bylo, kdyby Foldyna založil vlastní stranu. Mohla by se jmenovat třeba Alternativa pro Česko. Odčerpal by voliče Okamurovi a Klausovi a do parlamentu bu se nedostal nikdo z nich ;-D To by bylo pro ČR nejlepší :-)

6 0
možnosti
DK

S Foldynou nebo bez Foldyny. Ta partaj vypraví svůj vlastní pohřeb při nejbližších volbách.

2 0
možnosti
Foto

Ke kterým ultralevičákům se tedy dá? K podnikatelskému projektu obchodníka s halal, nebo synovi ruského agenta?

1 1
možnosti
MP

Nechápu jak je možné, že jsou zde lidé, kteří se zastávají uplně normálního lháře a manipulátora. Jak se může slušný člověk bránit proti těmto švábům, kteří se nestydí lhát před kamerou v přímém přenosu? Nutno podotknout, že není jediný, např. Zimola, Tejc, Hašek a Chovanec z tzv. Zemanových Lánských pučistů, kteří měli odstranit Sobotku. Opravdu samí vzorní lidé, kterým jde o blaho lidu a ČR.;-€

13 1
možnosti

O tom to právě je, tzv. "antikavárně" je prostě úplně jedno, že politik celkem primitivně lže tj. že není žádný problém ho ze lži obratem usvědčit. Pokud to konvenuje s jejich světonázorem je to v pořádku. Taky mě to pořád zaráží, většinou to jsou celkem slušní lidé. Prostě jim nevysvětlíte, že lež není názor ale úmyslně pronesená nepravda.

7 0
možnosti
MB

Odchod Foldyny zvýší hodnotu socanů

1 0
možnosti
VP

Foldyna mluví o neomarxistech? On? Heh...

7 1
možnosti
DK

Foldyna je známý tím, že většinou neví, o čem mluví.

8 0
možnosti
PS

Být ním,volil bych SPD.Umí číst i psát,bude tam tedy za hvězdu.:-)

15 2
možnosti

Dobře jste pobavil. Tam by ale mohl předsedovi vadit v jeho podnikatelském záměru. Věřím, že pan Foldyna má IQ větší než sto a to přece kromě Okamury žádný poslanec SPD mít nemůže, to je přece jejich poznávací znamení a hlavní předpoklad.

2 2
možnosti