Diskuze

V pondělí mohou otevřít restaurace i uvnitř, bazény, sauny i wellness

Od pondělí mohou otevřít restaurace, stejně jako bazény, sauny a wellness, řekl po jednání vlády ministr zdravotnictví Adam Vojtěch. V restauracích smí sedět u stolu jen čtyři lidé a budou se tam uznávat i samotesty. „Nechci jít proti rozhodnutí soudu,“ řekl Vojtěch po jednání vlády.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Prosím, dokáže někdo racionálně zdůvodnit, z jakého důvodu je nutné pro návštěvu bazénu mít test z autorizovaného centra? A vedle toho proč, jako rodič mám dávat čestné prohlášení dítěti, které navštěvuje kroužek? Rodiče tam čestně prohlašují za školské zařízení (které má testy provádět), že dítě bylo na testu a test byl negativní - přitom to jako rodič nevím a tímto způsobem musím lhát. A k čemu jsou samotesty, které si koupili firmy i OSVČ, když se s ním nikde prokázat nemohu. Není tedy lepší posílat zaměstnance do autorizovaných center k odběru tak, aby měli uznávané potvrzení o bezinfekčnosti?

0 0
možnosti

Bazény si strčte za klobouk, dosud jsem se obešel bez testů i bez covidu, a hodlám tak pokračovat, a s plaváním už vydržím do té doby, než se trošku ohřeje voda v přehradě, což už tak dlouho trvat nebude.;-D

0 0
možnosti
JH

Na soudu zřejmě sedí nejlepší odborníci na epidemie ..nechápu k čemu jsou odborné komise .Proč je nerozpustí,Soudy to vědí nejlépe ..

0 0
možnosti
JP

Soud řeší právo, kdyby a ono to asi přijde řekli, sice víme, že je to nezákonné, ale nikdo bez čipu nesmí do veřejně přístupných prostor. Tak kdo to zastaví jiný než soud?

0 0
možnosti

K čemu máme vládu, když do její rozhodnutí beztrestně a bezbomezení může kecat kdejaký soud, byť není v postavení odborného znalce a může napáchat nenapravitelné škody?!

0 13
možnosti
SP

To je taková pitomost, že mě nenapadá už nic vtipnějšího, co ti napsat ;-D

10 1
možnosti
MV

Nejen zpěv, ale už i tanec nám zakázali 

3 0
možnosti
LH

Jak to bude se zavirackou? Stale jen do 22:00? 

0 0
možnosti
DH

Skoda, ze ODS nebyla tak strasne chytra, kdyz vladla.... To je zvlastni, ze strany se preshaneji v inteligenci, kdyz jsou v opozici a kdyz se dostanou do vlady predhaneji se zase ve vymluvach, proc to ci ono nejde...

0 0
možnosti
PM

Do sauny PCR test, do bazénu také... Nu, tak asi bude lepší si aspoň tu infra saunu koupit, než si nechat pořád šťourat v nose. Navíc, ono je to pak i pohodlnější.

2 0
možnosti
KK

Co jsme to za stát, co jsme to za lidi - když prominentní právníci neumí vytvořit zákony, které by kde jaký jouda úspěšně nenapadl, podnikání a "vlastní svobodu" klademe nad zdraví a životy, poslanci a senátoři nehledají společné řešení, ale vzájemně se snaží zničit, vyvoláváme konflikty, udáváme a žalujeme, každý všemu rozumí a co je správné určují pitomoučké "celebrity" ?

2 10
možnosti
Foto

Jste se do toho trochu zamotal co?

4 2
možnosti
Foto

A82l67e11š 75B42a70l64o60u28n

28. 5. 2021 12:55

Hloupost lidská je neomezená. Uvědomujete si, ze covid tu stále je a stále má nové mutace? V srpnu bude opět vše zavřené a bude to horší. Pak všechny dnešní zmírňovače a soudce bude potřeba potrestat. Exemplárně. Stejně jako osoby, co dovezou nové mutace z dovolených.

4 16
možnosti
VP

Střílet rovnou na hranicích. ;-D

0 2
možnosti