Diskuze

Školky byly připravené i bez manuálu. S distanční výukou počítaly už od jara

Přestože mateřské školy dostaly od ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy aktualizovaný manuál k distanční výuce až nyní, většina byla na stávající režim připravená už od jara. „Mateřské školy jsou na to perfektně připravené už delší dobu,“ míní Natália Toflová, vedoucí sekce mateřských škol Pedagogické komory.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KJ

Jako chápu, že nechcou před volbami poslat vsechny učitelky že školek domu na 60% platu, ale je to nehorázně výsměch vsem, kteří mají z donucení podniky zavřené. Distanční výuka je jen další způsob, jak ospravedlnit předvolební dáreček.

0 0
možnosti
JS

Také bych chtěl pracovat 30 minut týdně, to by se mi možná i totalitní stav zalíbil a ledacos bych byl schopen oželet.

0 0
možnosti
MW

Babiš zítra - ta distanční výuka, jako ve školkách, to bylo součástí našeho plánu, to jsme všechno zařídili a bylo to udělané už dávno, nekecáme, makáme...

1 1
možnosti
HK

Oni to fakt myslí s tou distanční "výukou" pro poslední rok školky vážně? 8-o

P. S. Ten povinný poslední rok školky byl odůvodněn tím, aby si děti získaly návyky jako např. ranní vstávání, pravidelné chození do kolektivu, naučení se držet příbor (jasně, je jasné, "kvůli kterým" se to zavedlo, že). Tohleto stejně se zavřením školek "padá". A navíc ti "kvůli kterým" ani beztak nemají počítač s internetem.

4 0
možnosti
AK

Bureši a Plago, za to, jak během této pandemie nakládáte s dětmi, shořte v pekle.

1 1
možnosti