Diskuze

České matky, které jsou závislé na internetu. Sociální sítě jim ničí rodiny

Dospěla generace dětí, které vyrostly na internetu. A závislost jim ničí životy. Na internetu a sociálních sítích jsou matky na mateřské dovolené schopné prožít několik hodin denně. Kvůli virtuálním kamarádkám zanedbávají rodinu. Podle odborníků v tom nejsou samy, sklony k závislosti mají i vysokoškolští studenti a lidé žijící o samotě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Dospěla generace lidí - jakou potřebovali mít. Líní, vesměs nic neumí, závislí na podobných hloupostech, jako je popsáno v textu. Lidé bez vlastenectví, lidé neschopní fyzicky, duševně o nic lépe, duchovně průšvih. Čest výjimkám. Ty to mají dnes těžké... Je to řízená devastace společnosti.

1 1
možnosti
Foto

Teprve když jsem se s manželem rozvedla, dokázala jsem s tím něco udělat,“ říká žena, která během těhotenství a po narození dítěte spala třeba jen dvě hodiny denně, protože se nemohla odtrhnout od chatu.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/materska-dovolena-zavislost-socialni-site-internet.A190722_093320_domaci_karb

no spíše se rozvedl on s ní ;-D

1 0
možnosti
MK

Měl jsem klasické dětství, to virtuální bylo naštěstí otázkou budoucnosti. Udivují mě teď o prázdninách prázdné ulice a vesnice, teda vyjma autobusových zastávek, tam je přístupné wifi.

2 0
možnosti
Foto

Je to jako se vším. Všeho s mírou. Týká se to kouření, alkoholu, televize a třeba i těch sociálních sítí. Závislost na nich se pomalu stává zdravotním problémem. Vztahy, rodiny, přátelé jimi často trpí, skutečnost předčí objektivní potřeby a zájmy. Závislost je i v tomto případě chorobou.

3 0
možnosti
FM

Mobil to je jed. V autobusu, ve vlaku, na ulici , v kavarne. Pritom je tolik veci o kterych je mozno premyslet. Jsem si jist, ze nehledaji proc je v tomto slunickovem pocasi takova pekna modra obloha;-):-)?!

1 5
možnosti
PP

P44e73t76r 77P81l63o87t

27. 7. 2019 16:55

Jojo, zlaty casy, kdy hasici jezdili s konskym povozem.

1 1
možnosti
KK

Takže těhotenství způsobuje závislost na internetu. Zakážeme otěhotnět.

2 0
možnosti
ZH

Věra Pohlová by naopak zakázala ty internety...:D

1 0
možnosti
ZH

Proč tohle řešit? Člověk je sice na začátku nadšený a má pocit, že patří do nějaké komunity "přátel" , ale pak jednoho dne přijde vystřízlivění a iluze vyjde najevo, kdy se pak komunita rozpadne, nebo zásadním způsobem upadne. A pak už je na každém, jaké priority upřednostní sám pak, ale zkušenost to je k nezaplacení.

2 0
možnosti
ŠS

Kolika procent matek se to týká? Věřím, že stále většina matek se věnuje svým dětem.

5 0
možnosti
ZH

Jo, na Insagram sází milióny fotek...:D

1 3
možnosti
RD

A to je ta drina na mateřské, kterou kdosi ohodnotil castkou kolem 50 tis. mesicne.

5 6
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 2
možnosti
LM

Internet, ale co takovy knihy! Znam lidi co jedou v tramvaji a celou dobu cumej do neaky knizky ani voko nezvednou, o tehle zavislosti se bude taky psat?

8 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
7 1
možnosti