Diskuze

Malostranský zápisník: Hledá se Andrej Babiš, vydává se za předsedu hnutí ANO

Kdo se tu vyhýbá ne alimentačním, ale předsednickým povinnostem? Co je frikulínská diplomacie se slovníkem šášuly? Proč lidovci tají Zdechovskému, jak škrtají v důchodech? A známé firmy, Petře a Andreji, stokrát opsat: „Naučím se planety Sluneční soustavy.“
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

On se nevydává jen za předsedu ANO, ale vydává se i za poslance parlamentu, kam bez omluvy nechodí, ale plat a benefity pobírá v plné výši. "Maká jako ďas" pro své voliče v ilegalitě a těm to zjevně nevadí.

4 1
možnosti
MK

Autor zřejmě ještě neskousnul Babišovu porážku ve sněmovních volbách.

Ministr Lipavský se o Lavrovovi vyjádřil tím nejslušnějším možným způsobem. Jakékoliv další zmírnění jeho vyjádření už by patřilo do kategorie lhaní.

A co vlastně autorovi vadí na podmínkách k jednání, které vyslovil Pavel Fischer? Myslí si snad autor, že je možné vojensky vtrhnout do sousední země a pozabíjet tam stovky tisíc lidí a tvářit se u toho jakoby nic? Návratu do civilitované společnosti musí zcela samozřejmě předcházet odškodnění takto postižené země.

3 5
možnosti
Foto

Nic trapnějšího jsem ještě nečetl.

1 5
možnosti
BP

Kdyby si to autor vymyslel, bylo by to trapné. Ale popsal jen skutečnosti, které jsou samy daleko trapnější než jejich popis.

5 4
možnosti
JV

Opozice netřeba, vládní koalice se destruuje sama.:-P

8 2
možnosti
PT

P64e19t71r 58T51v15r25d60ý

30. 4. 2023 18:37

Ale průzkumy tomu zatim nenasvědčují, protože i když lidi nadávají tak logicky uvažující člověk ví, že opozice nenabízí řešení, ale jen další zadlužování

2 0
možnosti
JM

J62a34n 23M35a25r88e42k

30. 4. 2023 13:17

Jojo. Pan Korecký. Hlásná trouba pozdního komunisty Zemana. Skoro jako Ovčáček.

6 9
možnosti
LK

Pozdního komunisty Zemana? Můžete toto tvrzení nějak podložit argumenty?

0 0
možnosti