Diskuze

Lipavský se bude ptát šéfa slovenské diplomacie, o čem si povídal s Lavrovem

Ministr zahraničí za Piráty Jan Lipavský se 21. března v Praze při setkání ministrů zahraničí zemí V4 setká i se slovenským ministrem zahraničí Jurajem Blanárem, který před pár dny v turecké Antalyi jednal s ruským ministrem zahraničí Sergejem Lavrovem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Bylo by nanejvys vhodne, kdyby mu dal Blanar najevo neco v tom smyslu,...." co je ti potom, Pirate?".

1 0
možnosti
KV

Co je Lipavskému po tom, o čem se bavili. Ať se Lavrova zeptá přímo. Slováci si Fica zvolili a my nejsme oprávněni jakkoli zasahovat. A navíc,Slováci jsou naši bratři, ať Lipánek chce nebo ne.

2 0
možnosti
KJ

Domnivam se, ze se stavajici slovenskou vladou neni o cem se bavit, obzvlaste pak v zahranicnepolityckych otazkach.

Jakykoli dialog Ficovi a spol pouze poskytuje legitimitu.

0 1
možnosti
KJ

Omlouvam se za preklep

zahranicnepolitickych

0 1
možnosti
MV

No ten nám vyrost jen aby ho něco malého nesežralo

5 0
možnosti
JV

Pijátek lipánek se nám rozjel. A idiot je lékařská definice, ne urážka!!

6 2
možnosti
KF

Idiot je skutečně medicinská kategorie,ale není třeba urážet idioty Lipánkem!

4 2
možnosti

P16e88t29r 82Č46e39j48k36a

9. 3. 2024 11:35

Přerušení společných jednání naší a Slovenské vlády naprosto kvituji. To, co se děje na Slovensku - ze Slovenska se stal naprosto nedůvěryhodný partner a navíc, některé kroky slovenského premiéra jsou vyslovený podraz vůči spojencům. Jestli to Slovákům nedochází - JSTE členská země Evropské unie a JSTE členská země NATO, takže pokud se chcete chovat jako proruští kolaboranti (pod záminkou politiky "všech azimutů"), tak nejprve z uvedených institucí vystupte - a jeďte v tom na "vlastní" triko..... Nikdo v NATO nestojí o premiéra členské země, který bude říkat, že "západ" démonizuje Putina (do háje, pokud jste v NATO, tak do toho "západu" patříte taky.....), jak můžete démonizovat válečného zločince, který způsobil nejhorší válečný konflikt v Evropě od konce druhé světové války???? Jak může premiér členské země NATO (a navíc ještě členské země, které se toto bytostně existenčně dotýká) papouškovat ulhanou ruskou propagandu o tom, že někomu bylo někdy slíbeno něco o tom, že se NATO nebude posouvat na východ...... to nikomu nikdy slíbeno být nemohlo, protože výběr spojenců a mezinárodních organizací, do kterých země vstoupí, je otázkou suverenity zemí - každý suverénní stát má právo si vybrat! To Fico nechápe, že naskočením na tuhle ulhanou propagandu (kdy Rusové by nejradši vrátili NATO na úroveň před rokem rozšířením v 99 (tedy i před náš vstup do NATO!) vlastně říká Rusákům, že mají co kecat do toho, co jiné suverénní země z hlediska mezinárodních spojenectví dělají? Ne, nikdo se na to mafiána z Kremlu ptát nemusí a kdo tvrdí opak, tak ohrožuje svrchovanost suverénních zemí (a mimochodem i své vlastní)..... Fico (a tedy bohužel i současné Slovensko) je zkrátka podrazákem vlastních spojenců, kterému nelze věřit ani dobrý den (jak se ukázalo ohledně summitu ve Francii) a tak se k němu musíme chovat.....

2 18
možnosti
ZV

Napsal jste spoustu blbin.

12 2
možnosti
MT

Bude grilovat Fica? Jistě, rodinné zkušenosti z dob komunismu se předávají.

11 1
možnosti
VK

Zeptat se samozřejmě může. Jen tím podtrhne na sve mrzké diplomatické schopností.

13 2
možnosti
KN

Tak se Slovákama nemluvime,nebo budeme sondovatFialo nebude za to žlutá pro Lipánka❓️

5 4
možnosti