Diskuze

Linka 1221 Chytré karantény začala skoro v tichosti, i tak šly tisíce hovorů

Ministerstvo zdravotnictví spustilo 1. září novou linku 1221 jako jeden z nástrojů chytré karantény. Během prvního týdne fungování operátoři odbavili přes deset tisíc hovorů, průměrně 1500 hovorů denně. Že se spustila nová celostátní informační linka však mnozí nevědí. Na některých stránkách hygienických stanic není nové číslo vůbec uvedené.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

Chybí jasná informace, zda linka jenom není bezplatná pro všechny, tedy není to tzv zelená linka nebo je zpoplatněna i pro uživatele neomezených tarifů. Ale vypadá to že platí to že je zpoplatněna i pro neomezenky a to celkem peprne.

Takže nejenom běžný telefonní poplatek ale někdo na tom nehorázně vydělává. Samozřejmě to má být zdarma. Vidím to jako drzost, zvláště když se toho účastní stát. Na jednu stranu vyhodí oknem 15 miliard korun pro důchodc a spoustu dalších blbosti, na stranu druhou nemá pár korun na zafinancování linky pro chytrou karanténu? Jak typické pro tuto zemi. Bohužel

0 0
možnosti
Foto

Není neinformování o ceně hovoru náhodou protizákonné?

Já jenom že dříve se tomu říkalo šmejdská praktika... :-)

1 0
možnosti

Jako první o ní informoval tým Chytré karantény na konci září na svém Twitteru.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/linka-1221-ministerstvo-zdravotnictvi-hygiena-medici-covid-19.A200908_111053_domaci_lre

Článek z budoucnosti...jsou opravdu první

0 0
možnosti
PK

Takže máme zadarmo linku Chytré karantény za kterou se ale platí a lidé nejsou navíc téměř informováni o její existenci. Tím si ministerstvo zdravotnictví důvěru občanů nezíská. Takovými kroky budou spíše nařízení a doporučení ministerstva ignorovat.

0 0
možnosti