Diskuze

Babiš chce též licenci na výrobu vakcín v Česku, navštíví kvůli tomu Izrael

Premiér Andrej Babiš poletí s delegací odborníků do Izraele, který se pokusí mimo jiné získat pro spolupráci na výrobě vakcíny proti koronaviru v České republice. Pokud by se to podařilo, následovala by tak Rakousko a Dánsko, které již společně s Izraelem zahájily jednání s velkými výrobci vakcín, firmami Pfizer a Moderna s cílem dostat licenci na budování vlastních výrobních kapacit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Neměl by kňoura něco dělat místo výletů?

1 1
možnosti
MP

Neměl by spíše letět do Německa a zde navštívit firmu Biontech, které vakcína mRNA patří. Pfizer ji pouze vyrábí.

1 0
možnosti
MK

Taky je mi záhadou ta oklika přes Izrael.

0 0
možnosti
JP

Nemá někdo číslo na Netanjahua ?

Zavolejte mu, ať ho nepouští zpátky.

1 1
možnosti
Foto

Chce se přifařit k mezinárodní spolupráci na vývoji, ale hlavně, licencované výrobě nové vakcíny. Přiklepne 250 mega vlastnímu vědeckému týmu na vývoj vlastní vakcíny, ale nikoho z nich tam nevezme...

Z toho mi vychází, že z těch 250 mega vzejde, v lepším případě, laciná "čínská kopírka" nějaké stávající vakcíny a zbytek peněz se přesune do správných kapes, zatímco otěcko se bude holedbat, jak osobně zařídil vznik této mezinárodní iniciativy, osobně dohlížel na vývoj vakcíny a těmahle svejma rukama postavil tu továrnu na duhu... :-)

1 1
možnosti
MP

Už kopírujeme čínu, ne obráceně, zajímavé....

0 0
možnosti
PP

Ten ma mezi usima opravdu uz jen gumicky s hadrem. Nez tohle rozjede, tak umre odhadem dalsich 20 000 lidi, mozna ho zacharni brzky prichod jara.

1 3
možnosti
JP

Fejsbukovy management v praxi. Rano ctu oslavne komentare pod clankem o Rakousku, Izraeli a vlastni tovarne. Odpoledne uz Andrej oznamuje odlet do Izraele. To on se tohle dozvida az z novin ?? Tak to tam na nej urcite cekaj se slavobranou.

1 0
možnosti
Foto

Když bude mít výrobu vakcíny pod palcem, tak z toho smrdí zase nějaký tunel do agrofertu.

0 1
možnosti
TB

Konecne po roce nekoho napadlo, ze vakcinu je potreba vyrobit s nejen koukat az to udela nekdo pro nas. Snad bude schopen dotahnout do konce. Po dlouhe dobe dobra zprava.

1 0
možnosti
JD

3 - 4 dny celá banda na výletě ve slunném Izraeli. Ubytování samozdřejmě v Hiltonu a případná návštěva Jeruzaléma z důvodu obhlédnutí lokality pro úřadovnu konzulátu se tam taky vejde. Ještě s sebou vezmou manželky aby taky něco viděly. A řekl jim někdo že ředitelství Phizeru a Moderny není v Izraeli ale v USA. A proč Zeman zase nepoprosí Putina o licenci Sputniku? Já myslím že by se rusáci slitovali a licenci na neschválený sputnik dali. A ještě jedna poznámka: Zbrusu nová továrna na vakcíny u Kostelce už byla prodána americké firmě Novavax. Tak kde tu licenční vakcínu chtějí vyrábět? Asi teď budou chtít od EU prachy a výstavbu další fabriky kterou pak v tichosti zase prodají. Komedianti!!!

1 1
možnosti
Foto

Já si počkám až co Láďa Hruška. Když nás rok chránily doma šité hadry, tak vakcína uvařená nejlépe na nějakém komunitním grilovacím plácku musí taky fungovat.

0 0
možnosti