Diskuze

O táborech se rozhodne v květnu, cestování do ciziny je pořád hádanka

Naplánovat konání letních táborů není v tuto chvíli podle ministra školství Roberta Plagy kvůli epidemii koronaviru možné. Zda se budou moct konat, nebudou zřejmě epidemiologové schopni upřesnit dříve než v polovině května. Ještě nejasnější situace je u cestování, podle epidemiologa Romana Prymuly budou třeba jednání mezi zeměmi a podmínky cesty.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nějak sem z toho vyjadřování zmatený,tady čtu:

"V případě příznivého vývoje situace by možná v červenci mohly být tábory pro některé skupiny o počtu nanejvýš 50 dětí. V srpnu by se mohly konat vzdělávací kempy, které by mohly připravovat děti na nový školní rok, uvedl také v Senátu Plaga."

a pak se píše:

"Ministr společně s epidemiologem Rastislavem Maďarem ve středu zmínil, že by při dobrém vývoji epidemie mohly být letní tábory až v srpnu, pokud vůbec. Zástupci pořadatelů táborů pak dopisem vyzvali vládu a hlavní hygienu k diskusi o podmínkách pro tábory od července."

Takže,u příznivého vývoje v červenci a při dobrém vývoji v srpnu...,dva ,pod sebou odseky a hned jiný názor od stejného ministra..., možná jsem něco přehlédl,nebo špatně pochopil....

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
PC

Uvolňují poměry = lidi začnou chodit do práce a děti by nemohly na tábory? A co s nimi rodiče budou dělat? Rodič se nerozpůlí. Proč mi přijde, že ty jejich plány nemají hlavu ani patu? Jak to máme dělat?

2 0
možnosti
Foto

Rohodovat musí zamoření zamýšlené destinace. Do zemí, kde je nákaza vzácnější, než v ČR jistě bez problému, tam, kde je infekce pravděpodobnější, raději ne.

0 0
možnosti
MB

A tam kde je to vzácnější budou riskovat, že to tam nějaký Pepik přiveze?

9 0
možnosti
LV

Tyhle planny nadeje uz si strc za klobouk ty Superstare

0 1
možnosti
MV

ak realne uvazujete nad tym, ze tohtorocnu dovolenku stravite 'v cizine', tak vam blahozelam, v takom pripade vas korona kriza vlastne este len caka.

0 0
možnosti
AJ

Právě jsme za 100 milionů dokončili repatriaci tisíců lidí a teď otevřeme hranice..... aby zase všichni mohli odjet. Tak to tam mohli všichni zůstat.

Mimochodem hranice EU jsou rovněž uzavřené.

7 3
možnosti
AJ

By mě zajímalo, kam teda tolik lidí chce vycestovat?

3 1
možnosti
DK

tito lidé mají v mozku zakódovanou informaci, že pokud někam every year nevycestujou, nebudou dostatečně in, cool a funny a jejich život začne ztrácet smysl ;-D

8 2
možnosti
Foto

Pokud by děti nemohly ani na tábor, byl by to masakr jak pro ně, tak pro rodiče... ;-)

1 0
možnosti
DK

bude nebojte - myslím masakr, ne tábor ;-D

1 0
možnosti
AJ

Otevřít hranice nechtějí ani tak dovolenkáři, ale hlavně pendleři. Těm tečou nervy.

0 2
možnosti
JB

Pendleři jezdí v režimu 2 + 2 týdny. Žádná velká hrůza.

0 0
možnosti