Diskuze

Fiktivní zprávy na neexistující úrazy. Dva lékaři brali miliony za pojistné

Krajský soud v Plzni začne v listopadu projednávat jeden z nejrozsáhlejších případů pojistných podvodů. Devítičlenná organizovaná skupina včetně dvou lékařů ze severních Čech se údajně obohatila o 57 milionů korun na zfalšovaném pojistném.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JO

Já jsem přešel k jinému praktickému lékaři a z výpisu z karty jsem se dozvěděl, že jsem měl v roce 2017 mrtvici. Je možné, že bych si to nepamatoval?

0 0
možnosti
VP

Já už se těším, jak se k tomu postaví lékařská komora. Nejspíš nezapomenou upozornit, že lékaři jsou špatně placení.

0 0
možnosti
Foto

Tohle dělali např. někteří výborní ortopedi i za totality...:-/

0 0
možnosti
MG

M60i10r44e94k 12G22a56j62e42r

7. 10. 2019 16:38

Jak tohle může dělat lékař za tisíc, to nepochopím. To už mohl také krást v obchodě, možná s menším rizikem.

0 0
možnosti
RA

OK, dva padlí andělé, ortopedi. Nijak je neomlouvám, jen mě vždy rozesměje konstrukce článku. a informování médií. Tento řetězový podvod vymyslel manager konkrétní pojišťovny, který měl na starosti komerční, úrazové pojištění. Od počátku zajišťoval to, aby kontrolní mechanismy podvody neodhalily. zprostředkovatelé alékaři zaslouží potrestat, ale nejednalo se o inociátory podvodu, nýbrž o pro hlavního organizátora užitečné mravence v mechanismu sofistikovaného podvodu. vypovídá to i o tom, jak špatně byly nastaveny kontrolní mechanismy danné pojišťovny.

1 0
možnosti
JS

J28a77n 10S25l66o24v76í70k

7. 10. 2019 11:33

Používám aplikaci od své pojišťovny, kde vidím i drobnosti jako odběr krve a kolik každá drobnost stojí. Až to bude mít v mobilu každý nebo až budou pojišťovny všem lidem rozesílat pravidelný výpis, tak si to už podvodníci nedovolí. Ale pojišťovny asi ušetřit miliony nepotřebují.

0 1
možnosti
AB

Ale tady se jedná o úrazové pojištění nebo se mýlím?

3 0
možnosti