Diskuze

Číslo R se stále drží pod jedničkou, v pátek přibylo 147 nových případů

V Česku v pátek přibylo v mezitýdenním srovnání zhruba o desítku více potvrzených případů koronaviru. Laboratoře jich odhalily 147, minulý pátek to bylo 139. Reprodukční číslo ukazující, kolik dalších lidí nakazí jeden pozitivně testovaný, nepatrně stouplo na 0,93. Téměř tři týdny se drží pod hodnotou jedna, což znamená zpomalování epidemie.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Téměř o 10 více než minulý pátek.:-) O 8 více zní hůř???

0 0
možnosti
Foto

Rýmička ustupuje i s deltou. Co si vymyslí teď?

0 0
možnosti
JV

J43a26n 67V97i27n61t88r

8. 8. 2021 2:50

Pořád se hraje ta hloupá podvodná hra na strašení pomocí PCR testů, o nichž už se ví, že reagují i(?) na virus "obyčejné" chřipky (a na kdoví co ještě) a že i jinak jsou celkově naprosto nespolehlivé. Navíc tahle čísla můžou vystrašit jen skalní covidové věřící, které není třeba ještě víc strašit.

0 1
možnosti
PH

P63e47t82r 83H88a19h98n

7. 8. 2021 15:57

Zpomalování jaké epidemie???

6 0
možnosti
PD

Jestli je cislo pod anebo nad je jedno. Tahle politika sikany a zakazu a ryzovani penez na udrzovani 'staus quo' a strachu neprestane dokud dostatek lidi nebude volit jedineho ktery uz rok a pul mluvi proti temhle plosnym zakazum a restrikcim, ano myslim Okamuru a SPD ktery jako jediny od zacatku stoji a stal proti Pandemickym zakonum a NS.

4 1
možnosti
BP

Nemáte pravdu. Tahle politika šikany a zákazů a rýžování peněz na udržovaní 'staus quo' a strachu skončí v půlce září. To se Vůdce bude bít v prsa, jak svými ráznými opatřeními zachránil tisíce mrtvých. A Koblihy mu budou tleskat. Nikde se nebude chlubit, že díky jeho chaotickým opatřením a rozhodnutím jsme měli nejvíc mrtvých na milion obyvatel a jednu z nejvíc postižených ekonomik v Evropě. Omlouvám se. V počtu mrtvých nejsme nejhorší, ale až čtvrtí nejhorší na světě.

0 0
možnosti
FZ

Anketní otázka pro zastánce nošení respirátorů: pokud by vláda při současných číslech zítra povinnost nosit respirátory zrušila, nosili byste je dále?

7 0
možnosti
PD

Kazdy od zacatku mohl vedet ze respiratory jsou pouze proti prachu ale 100x opakovana lez se stala 'pravdou' a tak blby lidi na ty respiratory veri.....

Tak znovu, kovid je virove onemocneni a respiratory nikdy nebudou fungovat proti virum, jestli nekdo kasle a chrchla tak to je jina, ten clovek at si vezme rousku kdyz nema kapesnik....

Zase ale kdyz se nebudou narizovat respiratory tak 'vychne' zlaty dul dcery pana Prymuly z Hradce Kr. :(

Tahle politika sikany a zakazu a ryzovani penez na udrzovani 'staus quo' a strachu neprestane dokud dostatek lidi nebude volit jedineho ktery uz rok a pul mluvi proti temhle plosnym zakazum a restrikcim, ano myslim Okamuru a SPD ktery jako jediny od zacatku stoji a stal proti Pandemickym zakonum a NS.

7 0
možnosti
DN

Nula celá nula pět (setin) procenta - tj. půl promile, mělo by se ihned skončit s tím "rozvolňovaním"...

4 0
možnosti
PZ

Píšu to zas a znova. Byznys, o kterém se Mrázkovi ani nesnilo!

15 0
možnosti
PP

P82e14t54r 74P26o75l60á77k

7. 8. 2021 13:07

Přesně, však taky dobrák Babiš se o Mrázka postaral, aby se nedožil tohoto utrpení.

6 0
možnosti
LJ

Na 100 000 obyvatel 10 slovy deset pozitivních !!!

Nikoliv nemocných, ty ministře vakcínace, ale pozitivních dle testů vyrobených v milionových sériích. Všechny stoprocentní jako ty vakcíne v Izraeli!

$$ Laboratoře provedly v pátek přes 144 tisíc testů, zhruba o 51 tisíc více než ve čtvrtek,

To jsou žně, že Covidovo svědkové?! Za týden to končí. Lidi z dovolených do práce, festiválové do školy, učitelky do zaměstnání...

Kromě odpíračů miliony očkovaných bez potřeby testů, protože nakažený a očkovaný nikoho přece nenakazí, že Flégrovci?

Pandééémiééé !!!

Kyslíííík !!! Mrazákíííí !!!

24 0
možnosti
FL

Testovat pouze lidi s priznaky a sledovat pocet lidi v nemocnici. Mame po ockovani, co vic chtit. Babis a jeho kamaradi maj z toho kseft svyho zivota. Tento clanek nemel vice mene o cem reportovat. Leda o tom, ze je ted hrozne tezke najit nekoho pozitivniho. Presto pokazde omila statisticke udaje o pandemicke smrtici epidemi.

20 0
možnosti
VF

Na to testování příznakových jsem v září zvědavá. Loni na podzim se každý bál kýchnout, na jaře s to už neřešilo, u očkovaných nemluvě.

1 0
možnosti