Diskuze

Covid neřešili, teď jsou v nemocnici. Na testy šla jen pětina hospitalizovaných

Pouze pětina pacientů byla před hospitalizací v nemocnici na testech na koronavirus. Jako častý důvod, kvůli kterému na odběr nešli, uvádějí plná testovací místa nebo finance. Je však možné, že pozitivním výsledkem testu si jen nechtěli „komplikovat“ život.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

Ne ne ne, bylo to tím a projděte si diskuse a to jak se firmy presentovaly. Nikdo těm lidem neříkal, že když mají doporučení od svého doktora a jsou zaměstnanci nebo důchodci, tak to mají zaplacené z pojištění a tedy pro ně zadarmo. Několikráte jsem to v diskusích vysvětloval. Ale v těch diskusích se poráde vyskytovaly příspěvky jaké jsou ty firmy .... když to dělají za takové prachy. Ale však víte jak to v diskusích chodí, napíše se co se hodí :-D Jin.

0 0
možnosti
Foto

Nechoď do nemocnice, stejně nejsou na Covid žádné léky, doporučí ti Paralen,C ,D, tak si to kup a pokud nemáš vysoké horečky či potíže s dýcháním, zůstaň doma. To bylo koncem září 2020, uposlechl jsem, zvýšenou teplotu 38,1 jsem měl 4 dny a postupně se vyléčil, zůstaly slabé nohy, kašel, dýchání - teď za půl roku pouze zadýchávání, ale pomalu ustupuje. Byli jsme tehdy 4 kamarádi na zahrádce na pivě - ostatní - 56 let nic, 62 let šel na test a měl ho, léčil se doma, já jsem své potíže popsal, a ten nejstarší - 80 let po třech týdnech zemřel v nemocnici.

0 0
možnosti
Foto

Dodatek - a moje žena, která mně ošetřovala, neměla vůbec nic.

0 0
možnosti
JN

Posilování imunity vypadá smysluplněji než očkování na jedinou nemoc. V Lat. Americe se to možná stane zdravotní politikou díky sdružení lékařů COMUSAV. Proto mediální korporace i WHO(z 80% financovaná soukromými farmaceutickými firmami) o nich píší jako o odpadlících.

Celá Bolívie a nemálo regionů v ostatních státech to už přijali za strategii proti covid19. Avšak na většině území lat Ameriky to zatím systém neochotně povoluje nanejvýš doma: V případech právního nátlaku příbuzných(kteří se nechtějí stát pozůstalými) jsou nemocnice donucovány propustit pacienta se špatnými vyhlídkami. Následná levná domácí léčba přináší obrat k lepšímu. Statistiky a studie k podobným případům, prezentuje např. od 47.minuty 3.příspěvek konference (v eng) na “fb profilu comusav Europe“(Pro shlédnutí záznamu není nutné mít fb účet).

Na comusav.com jsou (kromě základního překladu do češtiny) mj. též záznamy desítek podobných konferencích(v esp). V češtině můžete např. nagúglit “Covid-19 lze zlikvidovat pomocí CDS (Chlor Dioxid Solution)” rozhovor s ředitelem COMUSAV.

+ Rozptýlený oxid chloričitý brání šíření jakékoliv vzdušné infekce účinněji než rouška, aniž by obtěžoval zápachem. Vhodné do školy, vlaku...atd. V ČR už léta přibývá uživatelů. Je jich nejméně 100 000. COMUSAV uvítá propagaci a spolupráci zejméne ze strany lékařů, novinářů a právníků. Nesmiřitelné kritiky upozorňuji, že škodlivost užívání terapeutických dávek (např. dle doporučení COMUSAV)nebyla prokázána. Pokud mají jiný názor nechť se pokusí nalézt studii, která to dokazuje. Důkazem nejsou odkazovaná svědectví o otravách ze zemí,kde podvodníci prodávali jedovatou napodobeninu. Důkazem nejsou ani varovná nevědecká sdělení FDA, která pak citují světové zdravotnické organizace typu WHO. Říkat, že užívání nějaké sloučeniny je toxické, aniž byste sdělili, v jaké dávce a koncentraci, je bezobsažné a matoucí. (vyrobený koncentrát 3000ppm se totiž neužívá, ale až naředěný na 50 ppm)

0 0
možnosti

Moji známí se na testy naopak nedostali, takže museli za otcem bez nich.

1 0
možnosti
Foto

My jsme se v podstatě v průběhu 10 dnů dostali na testy 2x. A pak jsme zjistili, že na návštěvu příbuzných jet nemusíme, protože oni to dostali.

0 0
možnosti
LM

Brno, antigenní testy, právě teď. Rezervace termínu ještě včera večer z 3/4 prázdná. Čekání nad čas max. 2 minuty. Kontrola registrace 1 minuta, odběr 1 minuta.

Naprostá spokojenost s průběhem, dokonalá organizace.

Děkuji společnosti Podané ruce.

2 0
možnosti
JF

J92i80ř40í 61F43i18a47l44a

8. 2. 2021 11:55

Narvano je asi jak kde. Ja byl na testech 3x a celkova sectena cekaci doba cca 10 minut. V dobe, na kterou jsem mel termin, jsem byl vzdy uz davno pryc.

5 0
možnosti

Ani u nás není na testech narváno, respektive rezervační systém je plný, ale díky němu vše jde velmi plynule a rychle.

1 0
možnosti
Foto

No nevím jak ostatní, ale já covid řeším. Zvýšil jsem si tréninkové dávky. Každý den běhám, jednou týdně badninton, 2x týdně nohejbal, 3x týdně stolní tenis. Chápu, že ti co se válí u televize snadno ten covid chytí, třeba když si kupují papu. ;-D

0 0
možnosti

Však to děláte dobře. Ale doporučuji si hlídat i hladiny vitamínů. Může to pomoci. A sežeňte si isoprinosin a když to chytnete, tak to hned začněte užívat. Velmi pravděpodobně to pomůže. Ale je zbytečné to začít užívat později než 3 dny od prvních příznaků, to už je pozdě.

0 0
možnosti

Pro všechny, kdo ještě covid neměli, interní informací z nemocnic je, že většina těžkých průběhů měla velmi nízké hladiny vitamínu D. Takže doporučuji se teď preventivně dopovat vitamíny, ale pozor, nepřekračovat maximální dávkování!

1 0
možnosti

A samozřejmě to není zárukou toho, že vám nic nebude. Jen prevence, která může, ale nemusí pomoci.

0 0
možnosti
PV

můžete mi někdo objasnit, k čemu je dobrý takový sociolog Prokop, který tady v novinách rozumuje? Připadá mi to stejné, jako ten sociolog ve filmu "Vrať se do hrobu". Všechny závěry, ke kterým došel, jsou logické i bez nějaké studie....;-D

0 0
možnosti
LM

To, že jsou logické pro vás nic neznamená. Logicky. :-)

1 0
možnosti