Diskuze

ČNB chybovala a ekonomika zpomalovala, tvrdí o době před koronavirem Klaus

Pandemie nemoci COVID-19 Česko nezastihla v neutrální chvíli. Tuzemská ekonomika v poslední době, dávno před příchodem koronaviru, evidentně zpomalovala. Česká národní banka provedla v průběhu několika posledních týdnů překotné změny, což centrální banka dělat nemá. Ve svém komentáři o udržení chodu našeho hospodářství to píše exprezident Václav Klaus.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sice jsem z clanku nepochopil ty spatne kroky CNB z doby pred krizi. Ale vidim vlastni. V letech pred krizi treba nedostupne hypoteky diky 20 procentni ucasti a dalsim restrikcim. A to jako zamezeni rizikovych hypotech v dobe pomerneho rustu. No a ted v krizi kdy naopak lide penize mit nebudou. Tak tyto opatreni snizuji. A umoznuji hazard vice nez kdy predtim. Popiraji tak vlastni zduvodneni tech opatreni.

0 0
možnosti
PJ

tuhle žumpu a kolonizaci odstartoval VK

0 0
možnosti
AL

Co se to děje, denně jeden článek otce tunelů....

1 2
možnosti
Foto

Myslel jsem, že jsme komunismus porazili a my ho vlastně budujeme. Jak si jinak vysvětlit masové přerozdělování k němuž teď dochází! Cpaní peněz nám živnostníkům, odpouštění pojištění, nájmů nebo refundace platů není nic dobrého! Jednou to budeme muset zaplatit!;-O

2 2
možnosti

Zacne se to splacet hnedle. Uvidite. Ze jak se to trochu narovna. Tak prijdou se zvysenim dani. Koronadane. Novy vynalez po solodarni dani.

0 0
možnosti
KK

Jeden z největších zločinců našich dějin je protlačován tímto periodikem. Jděte do pr... i s Klausem!Rv

4 1
možnosti
JJ

už konečně zalez do svého rublovodu a nevylejzej, dědku

1 0
možnosti
MW

Dnes už je tu zase?Ta hlava pomazaná?!!

1 0
možnosti
OU
JJ

dodnes drží rekord v meziročních nárůstech mandatorních výdajů

1 1
možnosti
HT

Doufám, že ta svá každodenní moudra na nás chrlí tím kradeným perem.

4 1
možnosti
LJ

Máte naprostou pravdu pane Vaňku!

Stát je především občan, rodina, práce, živobytí, dědictví po předcích, mír, svoboda projevu a pohybu, nezávislost, nesloužit cizákům....

0 0
možnosti