Diskuze

Johnovo angažmá zákon neporušuje, míní expert. Vydavatel přesto couvá

Rozhodnutí Radka Johna skloubit práci poslance a novináře neodporuje zákonu, shodují se experti. Nesmí však zveřejnit informace, které se dozvěděl jako šéf sněmovního bezpečnostního výboru. Vydavatelství Empresa Media ve čtvrtek upravilo své středeční vyjádření, John bude jako externista pracovat hlavně pro TV Barrandov.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ST

Nemohu pochopit ten rozruh kolem p. Johna ? Jeli vše na rovinu tak oco jde ?? [>-]

1 1
možnosti
FE

Přes zuřivý pokřik poslanců i novinářů, mi Johnův postup naprosto nevadí.

1 2
možnosti
Foto

Kdokoliv může vynášet tajné informace. Kdokoliv může napsat článek do nějakých novin. Jde asi o záminku, která se zveličuje pro jediný cíl. Jinak nic dalšího nevím a jako číslo 7115 stojím na svém prahu a snažím se ho zamést. :-(

0 1
možnosti
Foto

Mně by ani tak nevadilo, že poslanec novinaří, i když to není úplně košer. Ale vadí mi z principu to, že poslanec, placený z našich daní za to, že bude řádně vykonávat svůj mandát, má dostatek elánu a času na to, aby si ještě přilepšoval vedlejšákem. A spolu s panem Johnem to platí pro všechny ostatní poslance, kteří jsou zároveň ještě hejtmany, řediteli čehokoli a vše naprosto bravurně a s přehledem zvládají. Podle toho to nakonec v našem parlamentu také vypadá.

15 1
možnosti
PK

Rozhodně, mělo by to být jediné možné povolání jako to mají třeba jinde ve světě.

6 0
možnosti
Foto

Co to je zase za hloupou kauzu?

2 1
možnosti
LV

Já s tím problém nemám a jak koukám, tak to zatím vadí jen politikům. Proč asi?

9 8
možnosti
JG

A může začít scénářem k frašce"Jak mně nepustili do Lesů ČR".

10 1
možnosti
JK

J40a81n 32K14ř42í66ž

1. 11. 2012 18:31

Přesně tak !!!

Ale v tomhle Kocourkově je možné všechno!

Langer se nám vrátil-potěš koště.

4 1
možnosti
JK

Já bych to zak špatně něviděl, myslím si, že to není špatný krok a že z toho může být politikům a ostatně všem, kdo dělají nějaké levoty, mírně mdlo. Ale ať se bojí, to je právě zapotřebí, kdo jedná čestně a průhledně, tak se nemá čeho bát.

10 4
možnosti
LP

Vydavatel udělal velkou chybu, že angažoval dinosaura -  přinese mu to pokles  sledovanosti a prodejnosti jeho plátků. Je pro mne ztrátou času, natož peněz, abych si kupoval jeho plátky o dinosaurech Johnech.

11 10
možnosti