Diskuze

Lékaři z ambulancí musí pomoci nemocnicím. Blatný se necítí vyhořelý

Pracovní povinnost pro specialisty a zdravotníky z ambulancí, aby pomohli vyčerpaným lékařům a sestřičkám v péči o pacienty, schválila vláda. Udělala to proto, aby pomohla nemocnicím. „Je třeba zapojit všechny rezervy, které máme,“ řekl po jednání vlády ministr zdravotnictví Jan Blatný. Nepřipadá si vyhořelý, jak o něm o víkendu řekl prezident Miloš Zeman.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

J80a81n 46Z39e80m18a65n

4. 3. 2021 12:12

Jak by mohl být Blatný vyhořelý? Vždyť kdy jindy se mu ještě povede buzerovat 10 milionů lidí.

1 0
možnosti
KN

Blatný se necítí8-o? No tak to čapnul kovida, jeden z prvních příznaků je ztráta čichu! Ale u vlády či parlamentu nyní převažuje ztráta soudnosti;-D!!

0 0
možnosti
DN

A co kdyby Blatný místo prázdných azbytečných plků něco dělal - třeba prosadil možnost používání ivermektinu... (viz Slovensko - článek u konkurence)

0 0
možnosti
SK

Blatný má charisma mokrého hadru na podlahu a Babiš s ním vytírá, jak jen to jde. A protože je Babiš psychopat, máme z toho to co máme = chaos, totální amaterismus na všech úrovních státní správy a rozkvět kamarádíčkování a obohacování na úkor životů a zdraví občanů. Až tohle přejde, tak (stále ještě) doufám, že za to ta bezcharakterní individua z vládní koalice pořádně zaplatí!

3 0
možnosti
ZB

Blatný má pravdu není vyhořelí, je naprosto neschopný!

4 0
možnosti
VG

Silikonový MUDr. Měšťák u covidového lůžka to chci vidět.

0 0
možnosti
Foto

Kde má těch $2,50? EK nakupuje za $20, neb ne? Izrael dokonce (dle jejich odhadů) za $47. A vyplatí se jim to!

Takže cenu bych z toho vynechal. I za tu cenu by se nám to vyplatilo - když dáte 1 dávku AZ miliónu lidí (navíc), tj. 10% obyvatel, sníží se u nich riziko onemocnění (70% je významné snížení) a u těch, kteří přesto onemocní, se rovněž významně sníží riziko těžkého průběhu. Zdá se vám to málo?

Babišovi asi ano, on je ostatně naočkován tím nejlepším, a my můžeme chcípnout.

3 0
možnosti
MH

Blatný se necítí vyhořelý. ... Prosím nemá někdo nějaké dřevo ze zimních zásob navíc?

3 0
možnosti
JK

J64a87n 54K52r60u10p67k61a

4. 3. 2021 7:55

Brazílie šílí při 1200 mrtvých denně, jenže my jsme na tom ve srovnání i s tou Brazílií daleko hůře z hlediska poměru mrtvých na milion obyvatel. Skutečným rájem mutací corony je právě Česká republika a musejí nám to říkat jiní, sami si to ani nepřiznáme!

1 2
možnosti
JP

nevíte, jestli už nastoupil MUDr. Kubek?

0 1
možnosti
MA

jj, léčbu v Bohnicích.

1 0
možnosti