Diskuze

Kubera zkolaboval v kanceláři, zemřel po převozu na urgentní příjem

Předseda Senátu Jaroslav Kubera zemřel v pondělí dopoledne. Politikovi se podle zdroje MF DNES udělalo nevolno v teplické kanceláři. Asistentka zavolala záchranáře, kteří politika převezli na urgentní příjem ústecké Masarykovy nemocnice, kde následně zemřel.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P82e80t34r 13J80a21n98d95a

24. 1. 2020 7:23

Už dlouho jsem si říkal, jak je možné, že tak silný kuřák ještě vůbec žije. Jeho ignorace zásad zdravého způsobu života vedla k takovému rychlému konci! Sám si zfoukl svoji svíčku života...

2 0
možnosti
MS

A zrovna v pondělí byl extrémně vysoký atmosférický tlak. A to nedělá dobře i mladým zdravým lidem, natož seniorům s vysokým krevním tlakem a kardiakům.

4 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
LC

Všem, kteří tu mudrují nad špatnou životosprávou pana Kubery, bych rád připomněl, že se dožil 72 let, což je vysoký věk a příliš nezaostává za průměrnou délkou života českých mužů. Se svým životním stylem byl spokojený a prostředky vynaložené na pokus o záchranu jeho života odvedl společnosti na zdravotním pojištění mnohonásobně. Nevidím tedy důvod, pro do něj po smrti kopat, když tu máme plno nekuřáků, kteří se svým životním stylem uštvou k smrti nebo si přivodí vážné zdravotní potíže už ve středním věku.

1 2
možnosti
JV

72 let byl vysoký věk tak před 30-50 lety.

5 0
možnosti
LO

Jojo. Vysoký krevní tlak, ale je třeba hulit, jak fabrika, nejméně 3 krabičky denně. Ukázkový případ naprostého pohrdání svým zdravím. Každému dle jeho gusta.

4 1
možnosti

Je to samozřejmě smutné, ale ta jeho vyjádření před týdnem v kombinaci s tím, co se stalo včera, v podstatě vystihují váhu jeho bonmotů a pravdivostní hodnotu jím tak vychvalovaného "selského rozumu".

4 0
možnosti
MZ

Holt, jedna těch stovek tisíc cigaret byla nakonec opravdu tou poslední.

Ale alespoň to měl rychlé. Taky mohl pan předseda umírat měsíce/roky na obstrukční plicní nemoc nebo rakovinu v eldéence. A to bych mu vážně nepřál....:-/

11 0
možnosti
MB

Aspoň si život užil tak, jak chtěl a smrt k němu byla milosrdná, tedy myslím po stránce té rychlosti.

6 0
možnosti

ASi to bylo jedno k druhému, taky toho zřejmě za poslední dny moc nenaspal. Naše politiky všeobecně vůbec nemusím, ale pan Kubera byl pro mě prostě rovinovej borec.

9 0
možnosti
MB

Takto rychle bych si jednou taky přál odejít. Pro rodinu je to takto horší, je pro ně lepší, kdy člověk umírá pomalu a oni se na to mohou připravit, ale pro umírajícího je to utrpení.

1 0
možnosti
HD

Pomalé umírání není lepší ani pro dotyčného, ani pro rodinu. Dívat se, jak vám před očima chřadne a odchází ten, kdo byl nedávno plný života, jak má nové a nové potíže, je strašná pecka. To je moje zkušenost.

2 0
možnosti
VK

Kouřil dobrovolně a ještě si z toho dělal legraci!! Jeho zdraví, jeho život!! Ještě jsem neslyšel kuřáka, který by řekl , že chce rakovinu plic!! Rv

4 0
možnosti
KF

Tak já znal jednoho který tvrdil, že se nebojí že dostane rakovinu. Toho ať se bojí ostatní, protože on už jí má.

0 0
možnosti