Diskuze

Být na místě vlády, neriskoval bych, varuje imunolog Hořejší

Ministr vnitra Vít Rakušan (STAN) v pondělí oznámil, že zruší Radu vlády pro zdravotní rizika. S epidemií covidu-19 a nově nastupující mutací omikron by rád bojoval zejména z Ústředního krizového štábu. Upozornil ale, že konec nouzového stavu, který vláda nehodlá prodloužit, neznamená konec opatření. Přesto Rakušanův plán nepotěšil imunologa Václava Hořejšího.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Naše vláda by měla jeti do Albánie aby viděli jak se to dělá.Tam na to zvysoka a kolik že toho tam mají a tady je dáváme do tmavočervené?!?Pak by se měli jeti podívat do jiných států,ale to nejde,jak by potom obhajovali ty svoje dogmata!!

0 0
možnosti
MK

Pan Hořejší je možná dobrý vědec. Zjevně nemá o reálném životě ani ponětí. Pracuje si ve své laborce za naše peníze a nedokáže pochopit, proč jezdí lidé lyžovat a bavit se, když tady vládne ten omikrón. Nechápe normální život, nechápe, že se nehodláme zavřít do díry jako on. Ne a ne a ne. Možná čestně umřeme, ale nikdy se, třesouc z každé mutace, nebudeme skrývat do děr, jako jeho laboratorní myši a krysy.

1 2
možnosti
Foto

Vůbec nechápu ty mínusy, obzvlášť, když se týkají diskuse o p.Hořejším. Je to normální mluvka, který se už mockrát mýlil, což dokonce sám přiznal. Nemůžeme brát za bernou minci slova člověka jen proto, že je vědcem. Několikrát ses mýlil, tak teď netvrď, jak bys to udělal teď.

0 0
možnosti
JB

Čím víc škodit lidem, tím lépe, že? Nejlépe rovnou zřídit koncentrák - to už tady bylo v únoru, kdy se nesmělo vylézt za barák, pokud tam zrovna končil katastr obce. A bylo to naprosto k ničemu, jen lidem podlomili zdraví a zničili ekonomiku.

0 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 4
možnosti
RA

Jak to dělají jiní ? Jediné, co je jinak než jinde je to, že polovina národa dlabe na opatření.

2 0
možnosti
PN

Ani jsem nedocetl, stacili mi ti "spravni" odbornici.

0 1
možnosti
JV

Kdyby to nebylo k pláči, bylo by to k smíchu. Válek zápolí s komunismem, tak nechce dělat nic. To bych nezpochybnoval, asi mu to jde nejlépe. Rakušan to chce pojmout tak nák politicky, asi proto že nic jiného neumí a proč si kazit vánoce nějakými pesimistickymi kafry odborníků o omikronu. Tohle jsou doopravdy exemplarni vemena. Tomu Vojtěchovi by v rámci odbabišovani to Finsko doopravdy měli zatrhnout. Pro jistotu. Zázrak to nebyl, ale takováhle hrůza taky ne. Třeba na něj bude muset dojít potřetí.;-D

2 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 2
možnosti
JM

Zajímavé je, že nejlepší situace je v Praze. To spíš vyvrací názory pana Hořejšího.

0 0
možnosti
JH

Tak se současným týmem to táhneme celou pandemii a výsledek je nejvíce mrtvých na světě, největsi díra v rozpočtu a nejdyl zavřený skoly...tak si myslím, ze stojí za to, to zkusit s někým jiným

12 0
možnosti
KK

Celý ten rozhovor je snůška jedovatých blábolů zhrzence, co jde od válu.

6 3
možnosti
TN

Asociální ustrašení senioři jako Hořejší už by se opravdu neměli k ničemu vyjadřovat.

4 2
možnosti