Fotbalisté Manchesteru si po vítězství zavolali 22 "modelek“ | foto: iDNES.cz

VIDEA TÝDNE: Sestřel letadla, střelba z BMW a modelky na pokoji fotbalistů

  • 0
Oznámení britského prince Harryho a jeho ženy Meghan, že se vyvážou z královských povinností, vyvolalo celosvětový rozruch. Nové video ukazuje, že ukrajinské letadlo po vzletu z teheránského letiště dvě íránské střely. Řidič bílého BMW střílel ve středu ráno po jiných autech. Fotbalisté Manchesteru City si pozvali na oslavu vítězství 22 modelek.

Meghan a Harry už nechtějí plnit královské povinnosti. Jejich prohlášení vyvolalo poprask. Britská panovnice Alžběta II. jejich žádosti vyhověla, přístup ji však zklamal. V Rozstřelu o tématu mluvil expert na královské rodiny a bývalý hradní protokolář Jindřich Forejt.

Nové video z bezpečnostní kamery ukazuje, že ukrajinské letadlo po vzletu z teheránského letiště 8. ledna zasáhly v rozmezí asi 30 sekund dvě íránské střely. Informoval o tom americký list The New York Times. 

Řidič bílého BMW střílel ve středu ráno na Písecku za jízdy po šoférovi Škody Kodiaq a cisterně naplněné pohonnými hmotami. Je podezřelý z pokusu o několikanásobnou vraždu. Policie ho vypátrala a soud v Příbrami poslal do vazby. Hrozí mu výjimečný trest.

Fotbalisté Manchesteru City zaznamenali při zápase s anglickým klubem Aston Villa fantastický výsledek 6:1. Do Manchesteru na oslavu sezvali dvacet dva italských instagramových modelek a kromě ubytování, bohatých rautů a zábavy, bylo přislíbeno každé z nich 150 liber za přespání. Jak bujaré oslavy vypadaly a proč fotbalisté Manchesteru vyhledali společnost zrovna těchto „modelek“ si můžeme jen domýšlet. Influencerky přidaly na své účty pouze krátké útržky z luxusu, kterého se jim dostalo.

Při tragickém požáru  ve Vejprtech na Chomutovsku v domově pro lidi se zdravotním postižením zemřelo osm lidí. Záchranná služba vyhlásila mimořádnou událost. Podle operačního důstojníka Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje je na místě už hlášeno celkem 30 zraněných. Příčina požáru se vyšetřuje.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Britská královská rodina

Video