Diskuze

Ministr Hamáček se omluvil vozíčkáři, kterého nepustili na ministerstvo

Paralympionikovi a kandidátovi hnutí Evropa společně pro volby do Evropského parlamentu Janu Povýšilovi se omluvil ministr vnitra a předseda ČSSD Jan Hamáček. Povýšila totiž lidé z ministerstva vnitra nepustili na losování čísel politických uskupení kandidujících ve volbách do Evropského parlamentu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ta kauza má podle mě dvě roviny: zaprvé je jistě smutné, že to na ministerstvu nemají pořešené, za druhé nebýt tohoto incidentu, tak jsem dotyčného pána vůbec neznal. Prostě imho nic není v životě černé ani bílé...

0 0
možnosti
JD

Každá reklama je dobrá.Jistě to nebyl první vozíčkář,který navštívil ministerstvo.

0 0
možnosti
PB

P43e76t73r 84B91á64č30a

9. 4. 2019 16:13

To je zas afera ;-D Hlavne, ze je co resit, primarne dulezity veci.

4 0
možnosti
RC

Pro vozickare je pristup dulezity.... treba to casem pochopite.

7 3
možnosti
DN

Tak někdo - zřejmě vrátný - dodržel platné předpisy.. (ať si nich myslí kdokoli - včetně mne - cokoli) a dělá se z toho aféra... Ale aby se někdo zeptal, jestli ty předpisy mají (ještě) smysl a neměly by se změnit, to už ne..

5 1
možnosti
OZ

Vždyť toho jsou plné diskuse...

0 0
možnosti
RC

Hamacku, co takhle proverit, zda je interni predpis v souladu s pravnim radem CR???

3 4
možnosti
ZW

co by na tom nebylo v souladu? Zkrátka tam nejsou prostory pro evakuaci vozíčkářů, tak to je, na to jsou normy a pokud to nesplňuje nějaké konkrétní předpisy, jako počet výtahů, rampy, nouzové východy a podobně, nesmí tam. V tom není problém, problém je v tom, že nějaký ouřada rozhodl o pořádání takové akce v místnosti, kde jsou taková omezení, měl to umístit jinam. Hamáček se nemusí omlouvat za budovu, která je starší než on, ale odpovídá ta své podřízené - a ti zjevně pochybili.

5 0
možnosti
JP

Hamáček se omluvil za budovu která je starší než on ? Vozíčkář se prostě chtěl zviditelnit a vyšlo to ..

11 6
možnosti
MZ

Teď ještě urychleně ten eskalátor.

0 0
možnosti
OZ

A to pomůže jak?

0 0
možnosti
JB

Je možné, aby se toto dělo a navíc na ministerstvu? Tady stavební úřad peskuje všechny provozovny za to, že musí mít zajištěn přístup pro invalidy a na ministerstvu na to kašlou?

4 1
možnosti
OO

Vážená paní Berková, ten objekt byl projektován podle tehdy platných předpisů a norem takže se s osobami se sníženou schopností pohybu a orientace neuvažovalo. Kdo by taky tušil že jednou bude jeden člověk takto postižený chtít na MV vstoupit.;-)

7 1
možnosti
MP

Z pana Hamáčka by si měl Zeman vzít příklad. Ne z Číny!

4 3
možnosti
MR

To byste musel říct hlavně Ovčáčkovi a Mynářovi

3 0
možnosti
Foto

T44o31m79á92š 44B71u75r74a

9. 4. 2019 14:28

Od páně Hamáčka solidní přístup.

Možná, že tím odvrátil erární blamáž, kdy by podle mého dostal kdokoliv tuto kauzu před Soud se žalobou na diskriminaci. Takový spor by Stát musel projet v prvním stání.

11 1
možnosti