Diskuze

Krachovaly, i tak dál prodávaly letenky. Aerolinky zkazily Čechům dovolené

Připravovali se na zahraniční cestu, místo toho přišli o tisíce korun. Plány klientů německých aerolinek Germania zhatil krach společnosti, řada poškozených je z Česka. Ti se nyní snaží získat své peníze zpět. Poukazují na možný podvod, protože Germania ještě těsně před krachem prodávala letenky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Typická situace. "Sežeňte si potvrzení od zloděje, že se přiznává, že vás okradl."

To je jeden z výdobytků bruselské administrativy. Hlavně, že nám normují každý lejno.

0 0
možnosti

Manželé Mackovi si koupili službu od aerolinky, o které nikdy neslyšeli, v oboru, který je legendární svou volatilitou, za cenu absurdně přemršťěnou. Je to velmi nepříjemné, na druhou stranu je to ukázka velké finanční negramotnosti a nezodpovědnosti.

To že Germania prodávala letenky do poslední vteřiny není podvod, ale samozřejmost – s velkou pravděpodobností probíhaly do poslední vteřiny rozhovory s potenciálním investorem, který by je vytáhl z bryndy a nikde není napsáno, že se to nemohlo podařit a Manželé Mackovi teď mohli mrznout na Islandu.

4 5
možnosti

P64e46t73r 35S21k22á54l64a

10. 3. 2019 6:51

měli letět v srpnu,to je tam docela hezky

2 0
možnosti

Spíš mně to připadá jako PR článek asociace cestovních kanceláří :-PR^

0 0
možnosti

U Emirates byly letušky většinou Polky, s nimi jsem se snadno domluvil. Nosily mi jedno víno za druhým. Říkaly, že jsou u společnosti spokojeny, že jim dobře platí. Po přestupu jsem zase měl vedle sebe mladého Španěla. Ten mi soustavně objednával vodku, už jsem to ani nechtěl, ale držel se mne jak klíště až do Manily. Já jsem byl stejně dezorientovaný jako on, ale on mi věřil nebo mne miloval. To jsou humorné zážitky z cest.:-)

0 0
možnosti

Ten článek zní jako reklama na cestovky, že by se to nestalo. Nechci rýpat, ale tohle řeší skoro všechna cestovní pojištění, co existují. Ovšem pokud žádné neměli, tak leda ten chargeback. V minulosti, při krachu SkyEurope, to fungovalo.

0 0
možnosti

Největší gól je, že chlápek, co vedl Germanii, stejně jako další zkrachovalé aerolinky Small Planet, teď nastupuje do čela německé pobočky Smrtwings....

11 1
možnosti

Je to samozřejmě velmi nepříjemné. Na druhé straně nechápu to tvrzení, že prodávali letenky před krachem. To je jako říkat, že někdo těsně předtím, než umřel, tak ještě žil.

5 5
možnosti

Stejně jako Primera Air na konci minulého roku. Ze dne na den konec, nulová komunikace, stránky vypnuté. Ani obyčejný mail, že se něco děje neposlali...

2 1
možnosti

Mela jsem u Germanie rezervovane letenky na brezen-duben pro vice lidi za hidne, hodne vysoke castky. Nastesti jen rezervaci, nic jsem neplatila. Vim, ze zkrachovali, presto mi od nich v minulych dnech prisel mail s pozadavkem na zaplaceni faktur. Kdyz jsem se ohradila mailem na helpdesk, napsali mi “doufame, ze chapete, ze vyreseni vaseho pozadavku nam chvili potrva”. Podle me bud absolutni nedbalost, kdy zapomneli vypnout automaticke maily, nebo jasny pokus o podvod. Jsem rada, ze jsem jim nic nezaplatila.

14 1
možnosti

P94e45t22r 67S86k23á27l45a

10. 3. 2019 7:07

měla jste jim poslat 10Kč s tím,že jste zkrachovala a víc nemáte

0 0
možnosti