Václav Klaus

Václav Klaus - Prezident Klaus na třídenní návštěvě Pardubického kraje. | foto: MF DNES

FOTOSTORY: Prezidentský pár navštívil Pardubický kraj

  • 43
Václav Klaus zahájil v Pardubicích druhé kolo svých oficiálních cest po regionech. Do konce svého volebního období, tedy do začátku roku 2008, chce ještě jednou projet všechny kraje. Pardubicko bude poznávat do čtvrtka. Na cestách ho doprovází choť Livie.

FOTOGRAFII ZVĚTŠÍTE KLIKNUTÍM
autor: MAFA - Michal Klíma, Radek Kalhous

Václav Klaus v Pardubicích

"Mapu svých znalostí Pardubického kraje si doplníme o další místa, která jsme ještě nenavštívili a moc se na to těšíme," řekl novinářům prezident a pochlubil se perníkovou mapou Pardubického kraje, v níž jsou vyznačena všechna místa, která
během tří dnů s manželkou navštíví.

Václav Klaus v Pardubicích

V sídelním městě kraje si prezidentský pár nenechal ujít setkání s pardubickými hokejisty, kterým se po zisku titulu v nové sezoně příliš nedaří. Fanoušci mužstva předali Václavu a Livii Klausovým klubové šály.

Václav Klaus v Pardubicích

Na oplátku jim prezident podepsal buben, který předtím dostali darem od hejtmana Pardubického kraje Michala Rabase.

Livia Klausová

První dáma se zastavila za dětmi z dětského domova v Pardubicích. V příštích dnech navštíví ještě kojenecký ústav ve Svitavách.

,

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video