Diskuze

Elektronické neschopenky už používá tisíc lékařů, povinné zatím nebudou

Nynější možnost vystavit neschopenky elektronicky využívá 1 078 lékařů. Počet poslaných formulářů přes internet se za dva roky zdvojnásobil. V pátek se kvůli budoucnosti e-neschopenek konala porada s premiérem Andrejem Babišem a ministryní práce v demisi Jaroslavou Němcovou (oba ANO).
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Zajímalo by mě, kdo se staví proti.

Stejné to bylo u e-recepisů. Velká část byla proti a nakonec se to ukázalo jen jako politická kampaň, protože přinesly jednoznačně jen pozitiva.

0 4
možnosti
PV

Hmm - tak to používá už 1 tisíc lékařů - hmm - a těch více jak 40 tisíc se nezapojila - no alespoň je to na další oslavný článek na téma super vlády bez důvěry !!!!

1 1
možnosti
Foto

Pokud to bude opravdu fungovat bude to super. Už kvůli tomu že lékař může poslat recept na léky které dojdou po sms.

Ale jelikož jsme Češi, bojím se že to dopadne jako z čipem na OP co nám měl usnadnit komunikaci z úřady a žádný nemá čtečky nebo datové schránky kam nic nechodí protože většina úřadu dál posílá klasický dopis z odůvodněním že je to pro úředníci v před důchodovém věku jednoduší :-/

0 2
možnosti
Foto

Promiňte, ale ten systém eNeschopenek je už dávno finalizovaný a funguje výborně! Vím to, protože jsem užití toho systému implementoval v jednom lékařském SW.

0 0
možnosti
JB

Už aby tato ministryně skončila, za půl roku svého úřadování MPSV personálně rozvrátila, odvolala vedoucí šesti úseků hned při svém nástupu14.12. 2017 a dodnes jich čtyři nemá jmenované. Nepokračuje v podpoře výstavby nových Domovů pro seniory, neřeší financování sociálních služeb, ani nezačala chystat zákon o sociálním bydlení. No a odchod exředitelky ÚP paní Bílkové z pozice náměstkyně na MPSV také svědčí o nekompetentnosti ministryně Němcové - takového odborníka by si normální ministr hýčkal a nenechal ho odejít, když už si jí tam přivedla...

0 2
možnosti
JN

a lístek na peníze posílá taky doktor rovnou na čssz a nemocný člověk se o to nemusí starat? nebo je to zase jen napolovic?

0 0
možnosti
PM
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti