Diskuze

Jurečka nechce dát do zákona zvýšení věku odchodu do důchodu na 68 let

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka nechce prosadit do zákona zvýšení věku pro odchod do penze na 68 let. Podle něj je potřeba zohlednit délku života či dobu a náročnost práce. Jurečka to řekl po jednání se zástupci SPD na ministerstvu práce a sociálních věcí. . .
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ML

Bodejť by ano, důchod v 68mi, vždyť je to nekřesťanský návrh.

0 0
možnosti
VG

Jurečka je takový ,,oslíčku otřes se,,. Když chybí prachy jde se do jeho resortu. Při jeho sedlácké bystrosti je to pochopitelné.

3 0
možnosti

J48o29s23e85f 15Š94v42e34c

22. 3. 2023 13:32

Bude mi 63, zatim mám pocit, že bych mohl pracovat i ty 4 roky navíc.

Proč bych to ale dělal, když se rok co rok dohaduji o dovolené a mám pocit, že se mnou zaměstnavatel vytře to, co mladí dělat nechrějí! Po 38 letech u firmy...

1 3
možnosti
JH

Nesouhlasím s odchodem do důchodu v 68 letech. A tak neberte 65-66 let.Ve Francii stávkují proti odchodu do důchodu 64 letech.Docela dobrý trik ....

3 0
možnosti
AK

Jurečka nechce dát do zákona zvýšení věku odchodu do důchodu na 68 let.

Jurečka totiž vůbec neví co chce!

10 1
možnosti
ZB

Ale jedno se musí pětislepenci nechat - mají skvělý marketing. I na diskusi iDNES jsou mnozí, kteří mají názory na mnohé problémy v Česku stejné jako sám Jurečka a nebo Fiala. Doporučuji jim více samostatně hledat řešení na cokoliv než přebírat hlouposti, i když v pěkném obalu!

4 2
možnosti
JK

Máme tady generaci Husákových dětí a budeme mít i generaci Jurečkových dětí?

3 1
možnosti
VH

To určitě, na tuto vládu se bude hodně dlouho vzpomínat.

4 0
možnosti
PH

Zítra Jurečka odkývá 70. To je politik, který mění názory ze dne na den. Takový pouťový vypravěč. Ale pro ODS, TOP a STAN takový užitečný bílý kůň 😄.

14 2
možnosti
MT

A nejlepsi na tom je to, ze to "zvýšení věku pro odchod do penze" postihne nejvic ty, kteri pro tento petislepenec nejvic hlasovali. Jediny program byl "antiBabis" ;-D R^ Paráda !

7 2
možnosti
VP

Ani se vládě nedivím, že to zvýšení věku odchodu do důchodu nechce nyní dávat do zákona. Do voleb v roce 2025 by se to skoro nijak neprojevilo, pouze by to vládním stranám sebralo hlasy ve volbách. Ať si to řeší budoucí vláda, že?

0 0
možnosti
HK

Přesně tak.

Mmch. to bylo řevu, když v roce 2011 "zlý" Kalousek zmiňoval věk odchodu do penze po roce 2030 až 70 let. Naštěstí pak přišly "hodné vlády" a nic takového neřešily.

2 0
možnosti