Diskuze

KOMENTÁŘ: Jak zařídit dostupné bydlení (nejen) v Praze

Spektrum nástrojů, jak pomoci lidem k bydlení, nestačí, hlavně ve velkých městech. Šlo by také vzkřísit družstevní bydlení, ovšem o tuto myšlenku se i ve vedení Prahy vede složitá bitva, píše Hana Kordová Marvanová, radní hlavního města Prahy pro podporu bydlení.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ja jsem spokojeny. Stat me presvedcil, ze kdyz budu drit jako zamestnanec na porizeni bydleni, vezme mi pulku uz v okamziku vyplaty. Jstal jsem se proto OSVC. Stat me presvedcil, ze ho nezaplacena prace nezajima, nicmene DPH chce zaplatit okamzite. Tak prosim, firmu jsem tedy zavrel, nebudu cekat deset let na soudni vynos. Prenesl jsem tedy sve aktivity do zeme, kde se za praci plati a to velmi, velmi dobre. Mel bych vlastne statu podekovat, nyni se mam temer skvele a je to nemala zasluha statu. Jen v CR uz nezatlucu ani hrebik. To ale jiste nikomu nevadi. Vzdyt v Nizozemi se podnika tak krasne. :-)

0 0
možnosti
JK

Ten zákon o sociálním bydlení, jak je zmíněno v článku je politická sebevražda. V současné době je snaha vykoupit nebo zbourat cokoliv co by někdy mohlo fungovat jako ubytovna a sněmovna přijde s návrhem "sociálního bydlení".

Věřím tomu, že myšlenka byla dobrá: zajistit byt samoživitelkám atd... ale v praxi to skončí tím, že tam bude bydlet tlupa uřvaných... "sociálně znevýhodněných"

0 0
možnosti