Policisté v Praze označovali nehodu, do jejich auta naboural jiný vůz

  • 30
Zatímco policisté v Kbelské ulici v Praze označovali porouchané vozidlo, do jejich auta narazil další vůz. Při nehodě se lehce zranili čtyři lidé včetně jednoho policisty a následně skončili v nemocnicích. Okolnosti nehody vyšetřují dopravní policisté.

Nehoda se stala v sobotu krátce před 19. hodinou.

„Policisté jeli do Kbelské ulice, kde mělo vozidlo řidičky poruchu, aby ho označili, a nedošlo tak k nehodě. Na místě měli rozsvícený modrý maják a i přesto do nich naboural jiný řidič, řekl iDNES.cz policejní mluvčí Jan Rybanský.

„Policejní auto následně nabouralo do auta řidičky a došlo k dvěma lehkým zraněním. V současné době jsou řidička a jeden policista na ošetření v nemocnici,“ dodal Rybanský.

Na místo podle mluvčí pražské záchranné služby vyrazila záchranářská posádka a lékařský vůz a ošetřili ženu a muže. „Oba dva ošetřili, zajistili a převezli k další péči do vinohradské nemocnice. Ženu s úrazem hlavy a nohy a muže s úrazem ruky. V obou případech se jedná o lehká poranění,“ uvedla pro iDNES.cz Poštová.

Následně doplnila, že kromě řidičky a policisty skončili v nemocnici další dva lidé. „Dvaadvacetiletý muž s úrazem hlavy byl převezen na ortopedii na Bulovku a čtyřiatřicetiletá žena s úrazem kolena tamtéž,“ dodala Poštová. Ve všech případech se podle ní jednalo o lehká zranění.

Řidič, který do policejního auta naboural, měl negativní test na alkohol. Okolnosti dopravní nehody v současné době vyšetřují policisté z oddělení dopravních nehod.

,

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video