Diskuze

Dohledový úřad si posvítí na Babišovu knihu, s ANO zahájil správní řízení

Úřad pro dohled nad hospodařením politických stran a politických hnutí zahájil správní řízení s hnutím ANO. Důvodem je kniha předsedy hnutí Andreje Babiše O čem sním, když náhodou spím, která podle úřadu nebyla náležitě označena povinnou informací o zadavateli a zpracovateli. Informoval o tom ve středu server iRozhlas.cz.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to "kampaň" s cílem mě zlikvidovat ! Jak nesmyslné, jak ohrané a jak nepravdivé. :-P Nakonec Burešovi zůstanou jen ;-(.

0 0
možnosti

Babiš bude jedině jásat jak mu opozice pomáhá v šíření myšlenek! Již minulý týden bylo na internetu upozornění že se kniha stahuje z knihkupectví aby si rychle lidé zakoupili! No co, kniha se zaregistruje a vyjde dotisk na kterém všichni více vydělají!!

0 0
možnosti

To by bylo, abychom něco na Babiše nenašli! Vždyť nám úplně rozbourává naše zaběhlé zvyklosti a kazí nám "zaběhané" korupční kšeftíky! Musíme přeci něco najít, jinak musíme po těch dlouhých letech opustit poslanecké lavice!

1 1
možnosti

Zkusím to jinak.

To by bylo, aby si nějaký zbohatlík dělal u nás co se mu zlíbí a nedodržoval zákona a předpisy. Používal stejně zaběhnuté zvyklosti a "zaběhané" korupční kšeftíky ještě před svým zvolením do PS a někteří prostí občané z nějakého nepochopitelného důvodu věří, že pokud rozdává před volbami koblihy, že to bude nějaký spasitel.

p.s. většina poslanců končí v poslanecké v sněmovně bez toho, že by byli vyšetřováni v nějakém podvodu. U Bureše je tomu naopak a za vyšetřování jeho podvodů musel předčasně opustit vládu. Jaký je rozdíl mezi Nečasem a Burešem? Žádný. Ova zneužívali politický systém pro vlastní potřebu a oba "dřeli jako koně". Rozdíl je pouze v tom, že Nečasovi to nikdo nevěří, ale Burešovi to spousta prostých zobe z ruky.

1 1
možnosti

To by bylo, abychom něco nenašli na Babiše! Musíme to zkoušet, zkoušet a zkoušet. Hledat, hledat a hledat! To by v tom byl čert! Přece nám nebude nějaký Babiš kazit naše léta budované vazby s bysnysem a korupční kšeftíky! Vždyť by nás vyštval z dobře placených místeček v politice ... sedíme v PS a v Senátu už skoro od pseudorevoluce, tak se nenecháme vyštvat!

0 1
možnosti

Nic jiného než soustředěný útok na Babiše i když jsem nebyl nikdy jeho stoupenec tak mně snad dokopají k tomu,že ho se zaťatými zuby budu volit.

2 1
možnosti

A teď si vás kůpím všechny...

1 0
možnosti

Sakra, ten Andrej Babis musi ale hodne vadit, kdyz uz i jeho knihy musi nekdo kontrolovat.

Nebylo by rozumnejsi se podivat na financovani jednotlivych stran a take uchacu o presidentsky stolec?

2 2
možnosti

P29e85t30r 44L48u93k21á21š

20. 9. 2017 16:00

Ehm, o co ze se jedna? Co je za problem? :)) Asi mi to nejak unika ale.....coze?? ;-D

0 0
možnosti

A kdy si úřad posvítí na ČSSD, které stále nezaplatilo potomkům pana Altnera? Jsem ale skeptický. Pokud ČSSD nerespektuje rozhodutí soudu, bylo by jakékoliv nové "správní řízení" stejně jenom výsměch. Byl bych pro okamžitý zákaz ČSSD a znemožnění jí účasti ve volbách.

3 0
možnosti

a souvislost s tímto článkem ?

2 0
možnosti

Kluci novinářský ....to už asi nepomůže...;-D;-D;-D

3 0
možnosti

P69a42v15e26l 83K77ř86í46ž

20. 9. 2017 12:12

Já se jen škodolibě směji, jak si sami na sebe schvalují poslanci bič...

4 0
možnosti