Diskuze

V lednu chci „masakr“, vzkázal lídr protestů proti vládě, chudobě i válce

Lidé podporující iniciativu „Česko na 1. prvním místě“ demonstrovali před Českou televizi a pak i na Národní třídě. „Demisi, demisi, máme toho dost,“ křičeli. „Když chce více než polovina lidí v této zemi demisi vlády, tak bude nutná,“ řekl svolavatel protestů Ladislav Vrabel. Na akci 14. ledna pozval i předsedu SPD Tomia Okamuru a lídry menších neparlamentních stran.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I48v85o 19P42i35n18k23a64s

21. 11. 2022 11:27

Chovanci z PL Bohnice na procházce Prahou.

6 1
možnosti

Příklady, jak média manipulují s informacemi ohledně pana Ladislava Vrábela:

- L. Vrábel ve svých videích na FB říká, že je pro plyn z Ruska, protože tudy vedou trubky s plynem. Dodává, že pokud by trubky s plynem vedly ze Švýcarska, požadoval by odebírat plyn z této země, ale i přesto je médii nálepkován jako proruský.

- Na dotaz, jestli je L.Vrábel proruský odpovídá, že je proamerický, proruský, pročeský, proněmecký, propolský atd., protože podporuje myšlenku suverénních národních států (oproti globalistickým strukturám). Přesto je médii označován jako proruský.

- L.Vrábel v plánu Česká republika na 1.místě hovoří o samostatnosti a nezávislosti ČR, ale i přesto je médii označován jako proruský.

- L.Vrábel tvrdí, že ani Rusko, ani Ukrajina nemá ve válečném konfliktu pravdu a je potřeba především jednat o míru, ale i přesto je ve zprávách označován jako proruský. Odkdy je mír proruský?

- L.Vrábel má dluhy především proto, že Českých Budějovicích bojoval s korupcí a podařilo se mu zastavit několik tunelů a ve veřejných pokladnát ušetřit desítky milionů korun - a proto mu místní úřady "za odměnu" zavřely jeho podniky. Kdyby s korupcí nebojoval a staral se pouze o sebe, tak by dále měl svojí kavárnu, pizzerii a další podniky a jediné, co by řešil, by bylo, jaké drahé auto si má opět pořídit. Tyto skutečnosti zpravodajské servery zamlčují a dělají z pana Vráběla kriminálníka.

- L.Vrábel splácel svoje dluhy insolvenčnímu správci, kterého si sám vybral, a vše bylo v pořádku až do doby, kdy začal dělat protivládní demonstrace. Pak se tento insolvenční spráce pokusil protiprávně zabavit peníze jeho manželky, i když mají oddělené finance předmaželskou smlouvou. Tyto protiprávně zabavené peníze insolvenční správce opět vrátil nazpet, aby se vyhnul žalobě. I přesto média tvrdí, že nesplácí svoje.

- L.Vrábel na žádost policie předložil náklady za demonstrace jako důkaz, že peníze nezpronevěřil, ale i přesto média lžou když tvrdí, že peníze na demontrace ukradl.

Atd...

2 8
možnosti

hele uderniku a ruSSky omlouvaci, pro tvou osvetu uvedu na spravnou miru vysvetleni alespon jednoho bodu.

X" L.Vrábel tvrdí, že ani Rusko, ani Ukrajina nemá ve válečném konfliktu pravdu a je potřeba především jednat o míru, ale i přesto je ve zprávách označován jako proruský. Odkdy je mír proruský?"X

My, kdo zname nejen fakta za napadenim svobodne Ukrajiny imperialisticky rozpinavym ruSSkem, ale take dobre zname historicke podklady, jsme si vice nez dobre vedomi nebezpeci hroziciho statum vychodni Evropy vcetne Ceska, kdyby ruSSko na Ukrajine zvitezilo nebo kdyby Zapad pristoupil na "mirovou smlouvu" pro ukonceni konfliktu za jakoukoliv cenu, aniz by ruSSko bylo porazeno.

Takovy "mir" by nahral ruSSakum vyhody do budoucna a stal by se prvnim stupinkem v jejich planu na znovuovladnuti jejich byvalych drzav stareho eseseser pocinaje Ukrajinou a zniceni Ukrajiny jako statu.

Po nich ke znovuziskani sve stare lido-demo sfery vlivu. Jednim z ruSSackych pozadavku je totiz vraceni hranic NATO do doby pred 1997.!!

Takze ano, spravne receno: to by byl pro-ruSSky mir.!!

O takovy stoji jen pata kolona zradcu naroda a prisluhovaci ruSSkych zajmu jako je Vrabel a komousove.

6 1
možnosti

Vrábel chce, aby ho zmasakrovali? Není to trestné? ;-)

4 0
možnosti
Foto

Slovanske ovce opet v akci jako tomu byvavalo v letech jako napriklad roku 1948, ze?

Zase tu na Vychode vymyslite nejaky novy spolecensky rad pro par vyvolenych, ze?

Holt Vy Slovani si nikdy nedate pokoj, ze?

Pokud tuto posledni sanci na zivot jako lide a ne jako vychodni opice promarnite, tak uz Vam ani Buh nepomuze!

4 5
možnosti

P25e22t20r 27M65i98c50h21a18l

19. 11. 2022 9:05

Pár tisíc uřvaných, které skočili na lep grázlovi s exekucemi.

10 4
možnosti

A85l74e26š 21Č70e35v35e51l56a

18. 11. 2022 18:53

Já ten masakr naprosto jasně vidím. Většina těch, kteří žiji tzv. "z ruky do huby" a oprávněně protestují, budou protestovat už v prosinci. A to se zaparkovanými auty před Kauflandem. A ten masakr uvnitř, to bude to, co svět ještě neviděl. A ani Čuk a Gek, ba ani Pavka Korčagyn, by neměli tu odvahu vmísit se do toho "spravedlivě rozhořčeného" davu s tím, že si chtějí koupit dva rohlíky a 20 dkg salátu na svačinu.

11 2
možnosti
Foto

Právo na názor - ano, to je demokracie. Respekt k tomu. Právo na neobvyklé až šílené názory a jejich pokojnou demonstraci - ovšemže, taky demokracie. Právo vyhrát volby s těmito názory s jistými zákonnými omezeními taky máme. Ale nárokovat si právo na komoušský nebo náckovský převrat, sáhnout na Ústavu - to je ve světle historických zkušeností téhle země neobyčejná drzost. Gottwaldovi a jeho sebrance to prošlo, a jak tahle země na desetiletí dopadla...

14 1
možnosti

Přesně. Ten člověk překračuje meze, které i každá demokracie musí dodržovat. Jediná dobrá zpráva je, že tu snad nemáme tak velkou pátou kolonu jako po válce a hlavně, nemají takový vliv. Alespoň doufám. [>-][UA]V

3 1
možnosti
Foto

J32i48ř25í 77P78a56j15k

18. 11. 2022 16:21

Je tu už mraky postů, ale připojím se. Podporuji vládu pana Fialy. Nevím o nikom, kdo by kdy mluvil o nějakém Vrabelovi.

24 2
možnosti

Ak chce "masakr", tak by mal čo najskôr narukovať do armády Ruskej federácie.

14 2
možnosti

R91a72d78e34k 20H83o30r88a71k

18. 11. 2022 13:24

Vrábel to je ten co dluží na koho se podívá? Ať si nejdříve uklidí před vlastním prahem než se začne navážet do ostatních. Čech co se nechá platit Rusákama aby slepě hlásal jejich propagandu je odpad společnosti. Je línej jak veš a chtěl by aby mu všichni dávali penize. Jestli někdo takovou pijavici chce poslouchat a následovat ať si poslouží, ale pak se nesmí divit, že ho zbytek společnosti bude považovat minimálně za hlupáka.

23 3
možnosti
Foto

J18i98r62i 96D17v41o19r41a26k

18. 11. 2022 13:20

Tahle zaprodejna luza ma na svedomi fasismus a komunismus.;-€

15 2
možnosti