ČSSD spustila na svém webu e-shop s propagačními předměty.

ČSSD spustila na svém webu e-shop s propagačními předměty. | foto: ČSSD

ČSSD spustila e-shop, nabízí lízátko za dvě koruny a bonbony za stovku

  • 389
Sociální demokraté na svém webu otevřeli internetový e-shop s propagačními předměty. Za nízké ceny zájemcům nabízí lízátka, létající talíře, pastelky či knížky. Spuštění e-shopu je nejvýraznější novinkou modernizovaného webu ČSSD.

Upomínkové předměty peněženky příznivců strany dramaticky neprovětrají. Například bílá klíčenka s nezbytnou růží stojí šest korun, oranžový deštník vyjde na 66 korun a lízátko s nápisem ČSSD dvě koruny. Bonbony strana prodává za 119 korun. V prodeji jsou i sandále, píšťalka nebo jo-jo.

Opoziční strana nabízí zájemcům i politické čtivo. V nabídce je například publikace Sociální demokracie po únoru 1948 od Karla Kaplana nebo Temné pozadí Kubiceho aféry od Pavla Blažka. Obě stojí shodně 33 korun.

Uchazeči o členství v ČSSD mohou nově přes web podat on-line přihlášku. Zájemci si také můžou objednat zasílání novinek e-mailem.

E-shop pro sociální demokracii provozuje akciová společnost Cíl. Její zástupce Jan Korf nechtěl o internetovém obchodu mluvit. "Obraťte se na ČSSD," řekl iDNES.cz.

Sociální demokraté spuštěním e-shopu napodobili strany vládní koalice, které již své propagační předměty na internetu nabízejí.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video