Civilní služba

  • 21
Velice nemile mě překvapilo, že se zrušením vojenské základní služby, naši (mí už určitě NE!) ministři nechcou zrušit civilní službu! Připadá mi to jako diskriminace čekatelů na civilku! Odvedenci na vojnu už se nemusí bát a my civilkáři budeme muset otročit!
Přitom by ty místa mohly přivítat lidi z pracovních úřadů! Ale pan Škromach umí počítat a je mu jasné, že většina lidí na civilce pobírá méně než dlouhodobě nezaměstnaný! Navíc civilkář má zakazáno si přivydělat na vedlejšák, tak to potom nechápu proč. Ja bych si tu civilku klidně odkroutil, měl jsem místo nočního vrátného v nemocnici a chtěl jsem si nechat své zaměstnání na VPP, ale to mi paní na magistrátě zakazala a já přece nenechám flek (v Ostravě beru 15 tisíc hrubého!) a smířím se ze 3500Kč. Jen za byt platím 3 tisíce a pak se půjdu pást před úřad vlády???

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video