Chlapec přežil pád z balkonu

  • 17
Pětiletý chlapec z Ostrova na Karlovarsku přežil pád z balkonu v prvním patře. Zdravotníci ho převezli na chirurgii karlovarské nemocnice. Podle mluvčí nemocnice Zdeny Markové není v ohrožení života. Vyvázl jen se silným otřesem mozku a rozbitou bradou.

"K chlapci vyrazila posádka karlovarské záchranné služby kolem třinácté hodiny," uvedl mluvčí Záchranné a dopravní zdravotní služby Karlovy Vary Lukáš Hutta.

"Chlapec vypadl zřejmě z balkonu. Při pádu utrpěl silný otřes mozku, tržnou ránu na bradě a stěžoval si rovněž na silnou bolest ruky," pokračoval Hutta. Zdravotníci chlapce ošetřili chlapce přímo na místě a poté jej urychleně přepravili do nemocnice.

"Po prvním ošetření byl převezen na neurologické oddělení, kde byl vyšetřen. Na chirurgii se ale vrátí, protože mu lékaři budou muset zašít tržnou ránu na tváři," řekla mluvčí Marková.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video