Diskuze

Před Sněmovnou bouřily stovky lidí proti omezením a covid pasům

Stovky lidí ve středu na pražském Malostranském náměstí demonstrovaly kvůli opatřením a covidovým certifikátům. Akce pořádalo hnutí Chcípl PES i Volný blok. Protestujícím se nelíbila novela zákona zavádějící covid pasy. O té na mimořádné schůzi jednala Sněmovna, poslanci ji nakonec odmítli zrychleně projednat. Policie musela regulovat dopravu v místě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LF

Čeče, podnikatelé marně shání zaměstnance a na Staromáku jich je jako máku.:-):-)

1 1
možnosti
MN

To je pořád nějaké omezování většiny křičící menšinou. Už mám těch levičáckých praktik dost.

1 3
možnosti
Foto

„Nemáš pas = nesmíš do kina, hospody, fitka...“

Takhle si to představujete? Já ne. Covid odezní a zůstanou to občané 2, kategorie. Podvolíte se?

0 0
možnosti
MN

U těchhle odpíračů všech omezení mě baví jeden rozpor: Oni nejprve řeknou, že se máme s Covidem naučit žít a moc jej neomezovat a že tady bude nafurt a že tedy musíme cestovat a podnikat a chodit do hospod a na fotbal a blablabla.

Tak dobře.

Ale když jim navrhnete, že součástí toho "naučit se žít" je vlastně testování a očkování PRÁVĚ PROTO, abychom už později mohli žít normálně a beze těch nenáviděných omezení tak oni hned spustí, že chtějí žít naprosto neomezeně tady a teď a nic neřešit a hlavně vůbec neřešit Covid. Čili neslyším Covid, nevidím Covid, není Covid! Jak malé dítě, když si zakryje ručičkama oči tak pro něj přestane existovat bubák. Ale ten Covid tady je a nezmizí jenom proto, že jej nechcete řešit a nechcete o něm slyšet!

A ještě mě baví ta jejich "matematika": smrtnost na Covid okolo 1,5% je pro odpírače zcela zanedbatelným číslem "a oni by stejně zemřeli bez Covidu jen o měsíc či dva později", ale nula celá skoro nic tisícin procenta komplikací po očkování je strááášně nebezpečný expriment s "nevyzkoušenými" a "podezřelými" vakcínami.

Jo, Covid už vyzkoušený je. A je to kabrňák! Bohužel. V porovnání s ním jsou vakcíny úplný čajíček. :-/

5 1
možnosti
Foto

Covid pasy vrážejí klín mezi občany, zasévají svár, zlobu a rozčarování z polistopadového společensko-politického vývoje. Covid pasy jsou produktem nepřátel demokracie.

4 10
možnosti
OZ

Kde bereš literární inspiraci? V předlistopadovém tisku?

3 2
možnosti

Zase se sešlo stádo ovcí aby békaly pod vedením svých bačů.

5 5
možnosti
JC

J70a97n 37C91e15p33e34k

9. 6. 2021 20:01

To je partička pomatenců. Většina voličů Volného a spol. 8-o

5 5
možnosti
Foto

Volňasovy chvíle na slunci. Od října zase k lopatě.

5 1
možnosti
Foto

Víte co je to pasy?

0 0
možnosti
ZM

Myslíte Zemanovu výslovnost jistého anglického slova? :-)

0 0
možnosti
JV

Tak podle europoslance za KDU se s Covid-pasem vracíme k normálu... asi si pamatuje jak ve spolupráci s vedoucí KSČ podporovali pasy a devizové přísliby, celní prohlášení... konečně se dočkal

3 14
možnosti
Foto

To je taková ruská a komunistická propaganda připisovat jiným staré hříchy, kterých se nedopouštějí, kterých byste se dopustil naopak Vy v okamžiku převzetí moci. Celý fór je navíc v tom, že si klidně odsouhlaste , že žádný zákon nebude, covid pasy nebudou. Ovšem vlády všech států si odsouhlasí, že bez covid pasů nikoho nevpustí do svých zemí. Jsem zvědav na Vaše hrdinství a lá Sputnik-V. Ministerstvo nařídí, že bez potvrzení nesmíte to a to, a nakonec Vás někdo zažaluje, že jste ho nakazil, což není tak těžké prokázat. To se budete jistě cítit jako vítěz, novodobý husita.

10 1
možnosti
JS

No jo, tak budou hezky sedět doma. Většina zemí je bez toho pasu nepřijme, neodbaví na letišti atd. Schválení ve Sněmovně byla ve své podstatě tecnická záležitost, jak má český covid pas vypadat a co obsahovat a v té podobě by byl uznán o ostatními státy. Takhle to může být někde složitější.

8 3
možnosti