Skutečně mě vyděsilo, že Bubílková avizovala, že by někdy mohla tancovat "kankán naostro".

Skutečně mě vyděsilo, že Bubílková avizovala, že by někdy mohla tancovat "kankán naostro". | foto: Česká televize

Česká televize zešílela. Úplně, či jen částečně?

  • 54
Blbost a žvást jsou rodnými bratry. Říkala v úterý večer v hlavním vysílacím čase v osm večer na prvním programu České televize Zuzana Bubílková ve své nové relaci Co týden vzal. Absolutně souhlasím!

Takových třicet minut blbostí, žvástů a trapností, jaké předvedla, se jen tak nevidí.

Za Českou televizi platíme od Nového roku vyšší koncesionářský poplatek – namísto 120 činí 135 korun. Ale pokud chce veřejnoprávní televize za tyto "vynucené" peníze předvádět tak ubohý komunální rádobyhumor jako vystřižený z komunistických osmdesátých let minulého století, je načase její bojkot.

Rozebírat ten pořad ani nemá žádný smysl, ale je s podivem, že Česká televize se s něčím podobným z úrovně páté cenové kategorie vůbec odváží na obrazovky.

Navíc mě skutečně vyděsilo, že Bubílková avizovala, že by někdy mohla tancovat "kankán naostro". To už je vyhrožování divákům fyzickou a psychickou likvidací.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video