Diskuze

Válek odvolal Arenbergera z vedení nemocnice. Exministr tvrdí, že šel sám

Ministr zdravotnictví Vlastimil Válek odvolal z postu ředitele Fakultní nemocnice Královské Vinohrady (FNKV) exministra Petra Arenbergera. V původní tiskové zprávě mluvčí FNKV Tereza Romanová uvedla, že Arenberger rezignoval. „Nové vedení se musí zaměřit především na otázku nastavení funkčních manažerských procesů a problematiku zadávání veřejných zakázek,“ komentoval Válek.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KN

Arenberger a Válek jsou jak dva komici! To jim tak jde o ego nebo o co?

0 0
možnosti
AN

A19l56e78š 93N68o31v53á39k

22. 1. 2022 20:24

Už někdo zveřejnil text výpovědi, aby zmizely pochybnosti...

0 0
možnosti
ZB

Je to pěkný ptáček. Na druhé straně ale je to odborník, dermatologie ve Vinohradské nemocnici šlape skvěle.

0 0
možnosti
DO

Ten by sám nešel. Držel se tam jak flek na košili

4 0
možnosti
VG

Temná figura kde mohl opeřil se. Daně ho vůbec nezajímaly.

0 0
možnosti
MZ

Holt si Kůže tenkrát dostatečně neuvědomil, že Bureš je podobný psychopat a oportunista jako on, a že to, že se Burešovi v daný okamžik hodilo ho chtít za ministra, ještě neznamenalo, že se mu bude chtít ho udržet ve funkci o měsíc později. Bureš se pak přece potřeboval zbavit ministra s rýsujícím se skandálem, aby část špíny neulpěla i na něm - bělostně čistém bezúhonném premiérovi, ve skutečnosti však trestně stíhaném podvodníkovi a soudně uznaném stbákovi.

Kdyby si to Kůže správně zanalyzoval, tak by si určitě to trapné ministerské Intermezzo odpustil, protože o nějaké zdraví národa mu jistě šlo až na posledním místě.

3 0
možnosti
DJ

D57a91v34i14d 33J90e85c30h

22. 1. 2022 0:27

To se mu to ministrování vyplatilo. Na Vinohradech mohl být ještě léta a celou to dobu mohl hrát tu malou domů, co tam měl a která se hraje V KAŽDÉ NEMOCNICI, nejen na Vinohradech. Jenže kdo chce moc, nemívá nic.

1 0
možnosti
DO

Souhlas. Jen v jeho podání ta malá domu byla spíš taková středně velká :)

1 0
možnosti
ZK

Když Válkovi je špatně rozumět

0 0
možnosti
MB

Ať žije profesor Arenberger! Kolika lidem zachránily život jen jeho preventivní akce Stan proti melanomu. O profesoru Válkovi nikdo nikdy neslyšel dokud se nestal ministrem.

2 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 0
možnosti
TT

Ale ale ale...Kuze bez proverky odesel minutu predtim, nez letel ;-) Valek sice neumi mluvit, ale jeho ciny se mi zacinaji libit ;-)

5 1
možnosti