Diskuze

Blikající svatební kolonu řeší inspekce

Svatební kolonou, která za doprovodu blikajících soukromých sanitek a policejního vozu projela koncem července Prahou, se začala zabývat Inspekce ministra vnitra. Podle policejního ředitele pro Prahu I policisté pochybili, když svatebčanům zastavovali dopravu v době své služby.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

LThomas

14. 9. 2004 21:09
Myslim, ze blikajici sanitky nejsou nas nejvetsi problem
Myslim si, ( a urcite si vyslechnu spoustu ruznych jmen pote co prislevek poslu jak uz to tady byva), ze blikajici sanitky pri svatebni kolone nejsou uplne to nejhorsi cim by se Cechy mely zabyvat. Absolutne souhlasim s tim, ze si ted lide mohou myslet, ze jenom proto, ze nejaka sanitka na silnici blika tak to neznamena, ze se skutecne neco deje a souhlasim s nazory, ze kvuli svatbe by se nemelo "mast" (pokud se to takto da vubec nazvat) obyvatelstvo, na druhe strane si myslim, ze nase republika ma problemy mnohem vesti nez tento. Ctu a odpovidam na clanky a prispevky z Ameriky, kde ziji jiz delsi dobu a je mi pokazde velice smutno, kdyz se docitam, a taktez slysim od rodicu, pratel a znamych kolik osob napriklad ublizilo na zdravi umyslne ci neumyslne a pak se jim vlastne nedal zadny trest, kolikm podniku se rozkradlo a nic se nikomu nedeje, jake lidi si volime do vlady (resp. s jakou minulosti), jak funguje nase zdravotnictvi, skolstvi, apod. Vzdyt je to hruza, blikajici sanitka na svatbe mi pri tom vsem pripada skoro jako malickost.
0 0
možnosti

spartaman

18. 8. 2004 16:06
Zneužití majáku?
Je to jasné, až uvidím houkající sanitu firmy Sejida TR, tak se rozhodně nebudu obtěžovat s tím, že bych kvůli ní uhýbal někam ke kraji. Po tom, co vidím kažý den v Praze, tak už takhle mám co dělat, abych uhnul, jakémukoli majáku. Ještě tak hasičům a plynařům, ale ostatní? Pche..... Nedávno jsem viděl na Letné, jak si to šine sanitka po kolejích a přesně tyhlety vychcánky tam zrovna brali fízlové (nechápu, proč tam nejsou každý den, tam by se napakovali). Ten policajt ukázal na řidiče té sanitky, aby zapnul maják a aby jel dál. Tak to mi stačí!!!
0 0
možnosti

menesis

17. 8. 2004 20:58
BANABNISTAN
Vynikajici vysledky prace a vlastniho usili katapultovalo pana ministra zase o neco vise mam pro to jedine slovo BANANISTAN.
0 0
možnosti

_lu

17. 8. 2004 9:59
:-)
za poslednich sest let se to nestalo az na sanitku minulej mesic  u karfuru, kera zabrzdila 2 tramvaje, 3 autobusy a vmetla prach do oci padesati lidi na zastafce tramvaje na andelu, aby pak nalozila zenskou s taskama s nakupem:-)))))))))))))
 
 
0 0
možnosti

Templ

17. 8. 2004 8:21
?????
..za přejítí na červenou kulka, zneužití práva přednosti je pochybení? Prostě arogance moci. Nadřízení těch šoumenů nejsou asi o nic lepší...
0 0
možnosti

56xjf

17. 8. 2004 7:06
nechápu
kdo tuhle kravinu s houkáním vymyslel. Když jsem to před lety viděl v Chorvatsku, říkal jsem si, že jsou to .... Na vlastní svatbě některé vozy v koloně taky začaly troubit. Musel jsem zrychlit a do kostela přijet daleko před nimi.
0 0
možnosti

DrHorak

17. 8. 2004 0:16
To je materiál !
To, co se postupně vylézá na světlo, je jen potvrzením jasného faktu. Policie nedělá ostudu jen sama sobě, ale dokonale nás reprezentuje v širokém okolí. Nechápu, jak mohou všichni ti páni pendreci projít psychotesty. Vždyť po jejich absolvování by tam mohlo sloužit max. 20 % ze všech.
0 0
možnosti

Pavel_Riha

16. 8. 2004 22:16
Rychlost
Vždyť je to teprve tři týdny a už se tím začíná zabývat inspekce. To je jen další důkaz toho, že celá inspekce je úplně k ničemu...
0 0
možnosti

Dravy

16. 8. 2004 15:50
Tesco nedele rano
Muj osobni zazitek.
------------------------------------------------------------------------
Tesco- Praha - Zlicin 15.8.2004 03h 25min
Na parkovacim miste pro invalidy stoji nastartovany modry vuz BMW rady 5 s prazskou SPZ..
O nej opreni dva ukrajinsky hovorici cca 30-35 leti muzi v zive debate. Kazdy v ruce lahvove pivo.
Vuz Policie CR zaparkovan cca 30 metru od nich.
Za deset minut vychazeji z Tesca 3 policiste s igelitkami se svacinou.
Delaji, ze popijejici muze stojici na parkovisti pro invalidy vubec nevidi.
Korunu vsemu nasadili, kdyz v zapeti odjizdeji se zapnutymi modrymi majaky, aby nemuseli parkoviste objizdet a mohli vyjet jednosmerkou u McDonaldu.
A tohle platime ze svych dani.
Bravo!
0 0
možnosti

mikhail

20. 8. 2004 15:48
Re:
Hmmm,
 
to sou parchanti, co? Hlavně, že kdyby ty chlápky začali legitimovat a dali jim pokutu za nedovolený stání na místě pro invalidy, tak by tu určitě všichni nadávali na policejní buzeraci.
 
A jestli vytáhnete to, že ti chlapi chlastali pivo, tak na tom nesejde, páč neřídili a těžko jim dokážeš, že řídit chtěli!
 
Adieu!
 
PS: Nechci aby to vypadalo, že nějak obdivuju Policii ČR nebo Městskou policii, ale tenhle příklad je trochu nevhodnej.
0 0
možnosti

Gid

16. 8. 2004 14:11
Pakáž
Je to pakáž, a nás budou buzerovat za prošlý lékárničky :o((
0 0
možnosti