Diskuze

Barrandovský most komplikuje dopravu

Opravy Barrandovského mostu začaly. Prahu tak čeká dopravní kolaps. Už tak přeplněné ulice hlavního města zaplní další kolony aut a řidiči budou trpět ve svých vozech. Oprava uzavře jeden z nejvyužívanějších dopravních uzlů metropole a potrvá přes měsíc.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

hlava

3. 7. 2003 11:54
2.7. 16 03 hod. na stavbe nebyla ani noha...PROC ???
0 0
možnosti

admiral_Atvar

2. 7. 2003 16:57
lenost pragopracovniku
zatimco jinde po republice statecne pracovni cety a brigady prace buduji zeleznicni koridor, dalnici na ostravu a jina velkolepa dila, prazaci si naberou nejvic penez a pak nedelaji nic a sedi na stavenistatech. proto to pusobi dojmem, ze se porad neco dela noveho, ale ne, to se vlece jedna stavba. kupr. na ceste z spojovaci do kolina uz asi rok vrtaji v ceste. to je to prazstvi ! jinym penize na stavby nedaji a sami jimi plytvaji. kdyz nejaka zlocinna korporace chce postavit betonove sidlo, bunkr, nebo konzumni chram, priveze si na to pracujici z mimoprazske oblasti. ale ryzuji na tom prazaci. PRAHA JE ZLOCIN ! praha muze za vse spatne. praha plodi zlo a zli lide jsou v praze.agresivita a nenavist se v praze koncentruje, spolu s lenosti a neschopnosti prazactva. lid venkova se na to diva s pohrdanim a nenavidi vse prazske ! prazane si stavi za nase penize ruzne metra, hradcana a dalnicni obchvaty a jinde se nestavi nic a stagnuje. protoze praha drzi penize. rekneme jasne NE PRAZE ! NE PRAHA ! PRAHA MUSI BYT ZRUSENA ! PRAHA ZNICENA DESTEM-PRAHA KAPUT RAIN jak to je v prorockem napise na prazskem znaku. prijdou povodne a potopa zrusi prazstvi.
0 0
možnosti

Zorro

3. 7. 2003 5:50
Jo zázvor, to je svinstvo
0 0
možnosti

kazbek

2. 7. 2003 14:41
SEVERNI OKRUH
Jo a Magistrat by mel uz urychlene zacit stavet severni dalnicni obchvat pres Suchdol - pak bysme tady nemuseli resit tyhle problemy s Barrandovskym mostem, kterej je jedinou spojnici zapadu s vychodem...
0 0
možnosti

Jan Drahokoupil

2. 7. 2003 14:39
Auta komplikují dopravu
Já jako chodec, cyklista a uživatel MHD trpím ve městě kvůli autům stále. Každá komplikace automobilistům mi tak dělá jen radost.
0 0
možnosti

Mirda

2. 7. 2003 15:26
Re: Auta komplikují dopravu
To jste teda pěkně škodolibej... Přeji vám, abyste brzo umřel!
0 0
možnosti

puppy

2. 7. 2003 13:59
řidiči trpí ve svých vozech? až jezdí MHD!trpíte řidiči? jedz
0 0
možnosti

Pepa

2. 7. 2003 15:51
Re: řidiči trpí ve svých vozech? až jezdí MHD!trpíte řidiči? jedz
Netrpim troubo, mam klimu :)
0 0
možnosti

Ahojky

2. 7. 2003 13:57
Doprava - viníci
To, že se z technologických důvodů musí opravy silnic dělat přes léto chápu, nechápu ale, že nejedou na tři směny a makaj a makaj. I když asi všude je to stejný. Bavil jsem se se známýma z Německa (Mnichov) a funguje to tam stejně. Nedávno jsem jel z Olom. do Brna a největší "sranda" byla, když tam dělňasi pokládali kužely na přípravu uzavírky. Bylo jich tam u toho tak dvacet a pro provokování řidičů  (asi) dělal jeden ostatní kolem stáli a tlemili se do foťáku dalšímu, kterej to všechno zvěčňoval.
Dalšíma .... jsou zemědělci. chápu, že je sezóna a musí přepravovat kombajny (a jinou techniku), ale proč to dělají přes hlavní tahy a v dopravní špičce !!!???? Minulej týden jsem se táhnul v takové cca 2km dlouhé koloně 40 minut. Ujeli jsme pár km a byl jsem vzteky bez sebe.
 
0 0
možnosti

řidič

15. 7. 2003 11:17
Re: Doprava - viníci
Plně souhlasím - nechápu, že ti chytráci z magistrátu nejsou schopni vybrat stavební firmu, která se zaváže dělat na tři směny. Ovšem na druhou stranu jejich jednání chápu - potom by nemohli vyžadovat úplatky za zprostředkování, že?!
0 0
možnosti

Fanda

2. 7. 2003 12:54
stejně za to může Olomouc
Jsem z Prahy a strašně nenávidím ten Olomouc . Tu jejich odporně smrdící samohonku zvanou slivovici udělanou stejně z nějakejch shnilejch švestek, ty smradlavý syrečky co odpuzujou v krámech zákazníky od perfektních produktů pražské mlékárny. Ty příšerný uzvavírky, kterejma musím svištět v klimatizovaným mercedesu u Olomouce při každý cestě do mejch ostravskejch dolů, když tam jedu hlasovat na valný hromady.  Ty hrozný fotbalový a hokejový fanoušky co nevědí, že slušnej fotbal a hokej je jen a jen v Praze 7. Prostě, je to vidět i tady z té debaty, že Olomouc je zdrojem všeho zla a za uzavírku baranďáku určitě může taky  .
0 0
možnosti

OPTIM

2. 7. 2003 14:38
Re: stejně za to může Olomouc
Ty, Fando, nemáš nějakou tu smradlavou slivovici, já bych ti ji ekologicky zlikvidoval....
0 0
možnosti

admiral_Atvar

2. 7. 2003 11:55
TO JE DOBRE !
praha nyni pozna, co dela jinym. neustale vysavani penez z venkova a rozpadajici se infrastruktura je nezajima. ted to poznaji. poznaji hnev venkovskeho lidu ! chtelo by to jeste odborarskou demonstraci blokujici zbytek funkcni dopravy ! zniceni prazstvi ! kolaps prahy ! ted jeste po odjezdu odboraru DALSI PRAGOPOVODEN ! konec metra ! nemoci, cholera !!! vite, prazaci, ze v olomouci jezdi tramvaje na cestne slovo, bez prazcu, jen koleje spojene par pricniky na hline a pokryte dlazbou ? zajima vas to ? melo by ! za to muzete vy ! PRAHA ZA TO MUZE ! JEN PRAHA ! AT VAM TEN BARRANDAK SPADNE ! kolik penez se investuje jen do prahy, penez ukradenych venkovu ! LID NENAVIDI PRAHU !
0 0
možnosti

romanus

2. 7. 2003 12:09
Re: TO JE DOBRE !
di do pr*dele ty jedna olomoucka kvargle. Ja nejsem prazak. A kdo je vlastne prazak? Ty blby burani co prodali svuj domek na vesnici a sli do sidliste? Ja jsem z Vysociny a do Prahy jezdim pracovat. Kdyz chci jet do Nemecka musim taky pres Prahu. Do toho vaseho smradlavyho Olomouce pracovat nepudu to bych si dal delat na pasu tvaruzky za 5000 hrubyho mesicne... A do Polska nejezdim takze je mi ten tvuj Olomoc uz uplne ukradenej.
0 0
možnosti

KenX

2. 7. 2003 7:26
noc
Hlavně ať makaj v noci šmejdi ...
0 0
možnosti

romanus

2. 7. 2003 12:14
Re: noc
Blaznis? Smennej provoz? To je komunistickej prezitek. 8 hodin pracovni doba a hodinova prestavka na obed. Uz jsi videl aby na nektery silnici makali ve trech smenach? Zavrou jednu pulku na druhy udelaj novej povrch, pak zavrou ten druhej smer a po tom novym povrchu budou jezdit pretizeny kamiony. Pak jsou vyjety koleje i v rychlym pruhu na novy silnici. Opravdu super.
0 0
možnosti

Pavědec

1. 7. 2003 20:42
A to ještě Dopravní podnik vytrhal v půlce města koleje,
domnívaje se, že všichni máme dva měsíce dovolené a v zájmu úspěšného vytrhávání kolejí vyklidíme Prahu. Však mi také dispečer DP na dotaz, zda něco ještě pojede, odpověděl, abych si koupil koloběžku, že mají výluku. Za mého mládí bylo běžné s mnohem horší technikou vyměnit celou kolejovou křižovatku typu Těšnov za jediný víkend výluky, dnes jsou ty časy desetkrát delší. Oni ale naši předkové také dokázali vyměnit celý železniční most přes Vltavu za 24 hodin a také uměli vyrážet dvoukolejné tunely. Opravy silnic trvají neúnosně dlouho, protože firma zahájí stavbu, rozstrká cedule s uzavírkami a začne čerpat peníze za zakázku. Čím déle stavba trvá, tím déle tečou penízky. A řidiči se zatím vesele smaží v kolonách.
0 0
možnosti