Ilustrační snímek

Ilustrační snímek | foto: Radek Cihla, MAFRA

Mladíka místo práce čekalo znásilnění, zvrhlík zneužil i jeho bratra

  • 64
Slovenský zvrhlík znásilnil v pražských Strašnicích čtyřiadvacetiletého mladíka, který k němu přišel na pracovní schůzku. Největší šok na mladého muže ale čekal doma, když zjistil, že cizinec zneužil i jeho bratra.

Celý příběh se odehrál koncem března v pražských Strašnicích, kam přišel mladík na dohodnutou schůzku do jednoho z bytů. Mělo jít o sjednávání úvěrů a půjček.

"Po zavření dveří od bytu se ale začaly dít věci - omezování osobní svobody, sexuální nátlak a znásilnění musel vytrpět od svého potenciálního zaměstnavatele, který ho ke všemu donutil násilím. Všechno si dokonce fotil," popsal otřesný případ mluvčí pražské policie Jan Daněk.

Zneužitému mladíkovi se povedlo z bytu uniknout až po několika desítkách minut. Doma se se vším svěřil svému bratrovi. Ten ho šokoval, když přiznal, že i jeho ten samý slovenský násilník zneužil v srpnu. Jen to nikomu neřekl.

"Devětadvacetiletý slovensky hovořící sexuální násilník byl dopaden kriminalisty a obviněn. Vzápětí putoval do vazební cely. V případě odsouzení pachateli hrozí až deset let vězení," doplnil Daněk.

Kriminalisté zároveň mají podezření, že bratři nejsou jedinými oběťmi zvrhlíka ze Strašnic a vyzývají další případné znásilněné, aby se přihlásili na policii.


Video