Diskuze

V Ostravě bourali dva řidiči s bezmála třemi promile

Hned dva silně opilí řidiči havarovali v sobotu v Ostravě. Oba nadýchali bezmála tři promile. Policie už je obvinila z ohrožení pod vlivem návykové látky, hrozí jim tři roky vězení.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

oldbeat

10. 7. 2006 10:26
Vodu kážou, víno pijou

Ti, co hlásají absolutní prohibici sami kalej´.  (Y)

Jsme dosud v Česku nesvéprávní, protože nás musí ochraňovat "vyšší moc". To, co je jinde standard, je u nás zakázáno pod "trestem smrti". Argumenty, že fiziognomie člověka vykazuje až 0,3 promile nechce ta vyšší moc uznat.

Všemocnost mocných je tím, co brzdí návratu do Evropy. Jsme na Východě a budeme dokud zde nebudou narovnány vztahy mezi lidmi s nárokem a bez nároku, t.j. těmi, co mohou vše a . . .

To je totiž ta výsada mocných. Veřejnost ví, že nejvíce chlastaj´ politici a policajti, ale ti jsou nepostižitelní.

0 0
možnosti

36903690

10. 7. 2006 9:52
Kriminál

Ihned mněla být vzata do vazby,pak soud a kriminál. Jinak už dnes možná někoho zabije.Opakovaný chlast za volantem vyřeší jenom víceletý kriminál a doživotní zákaz řízení plus další vězení za řízení bez řidičského průkazu

0 0
možnosti

seppikub

10. 7. 2006 8:01
Na mol za

volantem. To je asi nejaky typicky cesky lidovy zvyk, pocitam... ;-P

0 0
možnosti

czechian

10. 7. 2006 2:20
Otázky v anketě jsou hloupě položené.

Definujte opilost? 0.1 promile je o něco víc, než běžná dávka Bromhexinu pro dospělé a ten bez alkoholu jaksi nezabírá. Opilost je zcela individuální a nelze jí měřit.

0 0
možnosti

zapvit

9. 7. 2006 22:59
kde jsou cyklostezky abych nemusel na cestu

jenomže to by u nás musely být vybudované cyklostezky abych nemusel po I a II tride nebo bych musel najet o 60 KM vice pokud bych mel do jet 30km vzdaleneho mista po silnici I

0 0
možnosti

Dr No

9. 7. 2006 22:52
Takovým hovadům

(slovo člověk je v jejich případě zcela nepřiměřené) by měli odebrat řidičák na doživotí! Pokud někdo takhle ožralý sedne do auta, dokazuje naprosto jednoznačně, že je totálně nezodpovědné hovado a jako nezodpovědné hovado se pravděpodobně bude chovat i když je náhodou střízlivý. To, že se "jen" sami vybourali a nezpůsobili třeba nehodu autobusu, plného školáků s desítkami mrtvých, je jen souhra šťastných náhod. Na druhé straně je také dost náhoda, že takovéto hovada policajti přistihnou, takže můžou takto ohrožovat ostatní lidi dost dlouhou dobu. I proto, když už se je podaří odchytit, by na ně měly platit ty nejpřísnější tresty, aby jich po silnicích jezdilo co nejméně.

0 0
možnosti

tonicekXXL

9. 7. 2006 18:49
Kecy jsou na nic

až budou odsouzeni tak můžem hodnotit.Těch frajerů co jim hrozilo až kdovíkoli let vězení a potom nic by jsme  mohli počítat na tisíce.

0 0
možnosti

dislektik

9. 7. 2006 16:07
NO PODÍVEJME SE NA TO

někdo mi zde na diskuzích nádável že prý jsem vůl když tvrdím že po šesti dnech někdo dělal průzkum že zákon je fajn a já tvrdil a tvrdím že se to za nějaký čas vrátí do plusminus stejných kolejí a hledme 2 ožralý!!!!

0 0
možnosti

lolek77

9. 7. 2006 17:32
Re: NO PODÍVEJME SE NA TO

To jsou dva co nabourali. Vožralejch za volantem nebo na kole (a  především  v této lokalitě) bude mraky.

0 0
možnosti

prema_x

9. 7. 2006 15:59
nechapu proc paroubek je takovej debil

nebot to co blekota o amnestii to je do nebe volajici... musim ale rict, ze je docela videt, ze spousta lidi jezdi podstatne opatrneji nez jeste v cervnu. ale za chlast bych pokuty nechal tak jak jsou. jezdim trochu na biku a taky se nevyhnu jizde po silnici.. vetsina ridicu sviti, coz je konecne v poradku, nebot pri letmem pohledu dozadu je konecne rychle rozeznam, protoze nebylo nic horsiho, nez se ohlednout nic nevidet a najednou se kolem vyriti auto-praso ridic.. a ty ozralove? ty budou, dokud neprijdou o papiry a nejaka pokuta je opravdu od chlastu neodradi.. ale normalni clovek si da bacha.. snad. jinak novej silnicni zakon R^. p.s. na plynulost provozu ma jenom pozitivni vliv, nebot napr. cesta do jiznich cech ted trva kratsi dobu, protoze vetsina lidi jede normalne a neni to styl brzda plyn, jako to byl jeste nedavno. docela me dostavalo, kdyz se na me (1.8T) lepil dement se 120 ;)

0 0
možnosti

Shumway

9. 7. 2006 16:12
Re: nechapu proc paroubek je takovej debil

zato ty ses nikdy na žádnou 120 nelepil ani jí nehodil myšku co ? zrovna tak jako auta by meli ve dne svitit i bikeři , když jedou občas po silnici, zatim to neni sice technicky možný, ale je vzájmu všech se hlavně dobře vidět

0 0
možnosti

tonicekXXL

9. 7. 2006 15:37
Podle věku a typu auta jsou určitě nevinní.

0 0
možnosti