Diskuze

Únosci podnikatele Brunclíka jdou k soudu

Královéhradecká státní zástupkyně Renata Vesecká minulý týden obžalovala dva muže z únosu a vraždy podnikatele Stanislava Brunclíka z Vysokého Mýta. Podle ní se doznali jen částečně. Sice ukázali Brunclíkovo tělo a připustili, že ho unesli. Nechtějí ale prozradit, co se dělo mezitím.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

GhorX

9. 5. 2005 16:55
.
Kolik dostanou? 5 let? Vražda podnikatele pro komunismem deformované soudce není společensky ani nepřijatelná, natož nebezpečná. Hlavně, že soudcům musí být víc jak 30 let; musí mít přece životní zkušenosti. Že je nabyli v době, kdy se zkušenost v oboru rovnala kolaboraci s bolševiky už pana prezidenta nezajímá.
0 0
možnosti

BUDAS

9. 5. 2005 17:04
Re: .
Byla to předem promyšlená vražda. Ty dvě svině, si předem připravily díru, kam ho pak zakopaly. Navíc ho zabili fakt brutálním způsobem. Ještě než ho zabily, tak jim musel namluvit na pásek oznámení pro otce. Když mu ty parchanti ten pásek přehrávali, tak byl Standa už mrtvej. To že to jeho otec neohlásil policajtům jenom ztížilo jejich dopadení - rozhodně by mu to nezachránilo život. Dle mého si zaslouží maximální tresty. Pokud vím, tak plácání o nabytí majetku je zcela zcestné.
0 0
možnosti

BUDAS

9. 5. 2005 16:47
doufám
v tvrdý trest.
0 0
možnosti