Diskuze

Tramvaják s přítelem zapalovali lidi

"Běž a vyhoď je," řekl řidič pražské tramvaje číslo 26 Robert P. svému kamarádovi poté, co zahlédl v zrcátku dva spící bezdomovce. Během několika sekund se jeden ze dvou spících mužů ocitl v plamenech.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

narod sobe

23. 6. 2005 10:17
nebezpečí výbuchu
Chodit s otevřeným ohněm k bezdomovci je nebezpečný hazard. Většinou je celý napuštěn alkoholem a z hnijícího povrchu se uvolňuje metan. Jedná se o prudké hořlaviny třetího stupně, takže stačí malá jiskra a bezdomovec se ocitne v plamenech, někdy může dojít i k prudkému hoření, tedy výbuchu, s možností přímého ohrožení okolostojících.
V případě výskytu bezdomovce v bezprostředním okolí okamžitě zhasněte všechny ohně, zabraňte jiskření (elektrické spotřebiče, motory) a vyvarujte se použití i mobilního telefonu. Dodržujte zásady pro výbušná prostředí typu jedna.
0 0
možnosti

opportunity

22. 6. 2005 13:17
Na Karláku
Asi před rokem jsem jela tramvají přes Karlák, dozadu nastoupili bezdomovci. Řidička vystoupila, šla k zadním dveřím a rázně zavelela "A VEN!" Byli veku raz dva. Cestou zpátky na místo řidička pronesla "Jsem snad nějaká Marta Kubišová?" A lidi v tramvaji ji zatleskali...
0 0
možnosti

utanův stín

22. 6. 2005 22:27
Re: Na Karláku
Dobrá storka. Ale flambovanej somrák je flambovanej somrák. Ale Marta Kubišová je dobrá. :-)
0 0
možnosti

limix

22. 6. 2005 13:08
Kazda nocni tramvaj by
mela mit za sebou takovej malej vlecnacek, do nej by nalezli bezdomovci, kteri by za treba 5 Kc mohli jezdit celou noc. Neotravovali by slusny nesmrdici lidi, byli by v teple a nikoho by to nic nestalo.
0 0
možnosti

tojesnadfuk

22. 6. 2005 9:44
to si snad děláte kozy
Zapálit někoho protože smrdí? Jděte do háje!!!!! Odpoledne smrdí v tramvaji skoro každej. "Machny" jak je jeden de..l tady nazval i chlapy. Smrdí potem, kouřem, smradem z práce.... i ty hubený anitmachny v tílkách. Jak stojí se zvednutýma rukama, smrdí odporně.....Kdo nemá na auto nebo nervy na jízdu po Praze tak se s tím holt musí vyrovnat. Některý lidi smrdí. Mě zase vadí navoněný ženský po ránu. Každá smrdí jako kdyby toho na sebe ráno vycákala celej kanystr!
0 0
možnosti

tev

22. 6. 2005 11:40
Re: to si snad děláte kozy
Buď patříš ke smradlavé kategorii jako bezďáci, nebo jsi s žádným nikdy v socce nejel, nebo si nebetyčný vůl. Tyhle vši města dokáží během sekundy udělat z normálního tramvajového vozu hnůj nejhorší třídy. Ve středověku museli žebráci aspoň za bránu města. V civilizované společnosti se na ně mám asi usmívat, dotovat jejich lékařskou péči a sem tam si nechat sprostě nadávat a jezdit jen autem. Přeprava sockou, která je dotována z daní normálních lidí, tedy bude jen pro hnidy...
0 0
možnosti

nitram-r

21. 6. 2005 17:56
Všem cynickým kryptofašistům a asociálům
Žijeme v 21 století. Ještě nikdy doposud lidstvo jako celek nebylo schopné produkovat tolik "hmotných statků" jako v současnosti. A je povinností společnosti se o chudé, nemocné a slabé postarat. Jinak se tato společnost nemůže nazývat LIDSKOU.
V evropské civilizaci byl a v její části ještě je všeobecně přijímán zákon o domovské obci.  U nás byl do druhé světové jistě a to už od dob CK Rakousko-Uherska. A obec měla povinnost se o slabé postarat. Na př. tzv. pastoušky, ale zcela jistě střecha nad hlavou. Z hlediska ekonomického standartu dnešní doby, by každý měl mít právo na slušné, zdravé a čisté bydlení. Vše ostatní je pokles civilizace na úroveň hejna potkanů. Ti prý také požírají slabé kusy. Ale možná to není pravda a jsou "lidštější" než hejno zde povykujících asociálních fašounů.
0 0
možnosti

JTB

21. 6. 2005 18:51
Re: Všem cynickým kryptofašistům a asociálům
Jenže když se někdo na chodu tebou vychvalované společnosti nehodl podílet a naopak ji často ještě sabotuje?
0 0
možnosti

surfer27

21. 6. 2005 17:37
smrad
kolikrát je ten smrad z nemytejch bezdomovců fakt k nevydržení a bejt řidič MHD tak občas kouknu do zrcátka a nekompromisně to kopu ze dveří ven s notnou dávkou nevybíravejch nadávek...
0 0
možnosti

Dan 1

21. 6. 2005 17:43
Re: smrad
Tramvají jezdím výjimečně, ale nedávno jsem se svezl. Seděl jsem sehnutý nad nějakými papíry, když mě uděřil do nosu smrad tak neskutečný, že se mi zvedl žaludek, vystoupil jsem a počkal na vzduchu na další soupravu. Původkyní pachu byla tělnatá zpocená dáma - mohli bychom tedy vyhazovat a podpalovat i obézní spoluobčany. 
0 0
možnosti

Sir_prasatko

21. 6. 2005 17:24
benzin
tomu tramvajakovi medajli a mel by fasovat benzin zadarmo
0 0
možnosti

TyMeTaky

22. 6. 2005 0:03
Re: benzin
No, tak nejak me napadlo, ze u Mountfieldu se fasoval benzin zadarmo...
Takze kdyby byl Beda Travnicek bezdomovec...
0 0
možnosti

libienski

21. 6. 2005 17:20
Smrad v tramvajích...
Mám pocit, že v tramvaji je smrad i když tam žádný somrák není... Ono když jsou ty bedny bez klimatizace a navíc v létě ještě chlazení motorů ohřeje topení uvnitř na max. tak se nepotí asi jen keňští běžci... A taky otázka proč jsou bezdomáči v zimě v tramvajích má taky snadnou odpověď. Nechtějí umřít na mrazu...A město jim moc šancí kam jít na noc nedává, tak jsou holt v tramvaji. Osobně mě mrazí z toho, že kolegové toho tramvajáka o jeho "koníčku" asi věděli déle. Aspoň, že jeden s tím nechtěl žit.
0 0
možnosti

Trent-R

21. 6. 2005 17:09
?
Cože to žádá ten psychouš? Foukání?
0 0
možnosti

postmortem

21. 6. 2005 17:00
agitace
Zřejmě si chlapi jen špatně vyložili heslo z dřevních dob KSČ, totiž že kdo chce zapalovat, musí sám hořet.
0 0
možnosti